آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۴۳۵۹

امروز آخرین فرصت پرسپولیس و سپاهان برای ارسال لیست آسیایی است

امروز آخرین فرصت دو باشگاه پرسپولیس و سپاهان جهت ارسال مدارک مربوط به لیست بازیکنان خود برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، بر این اساس به اطلاع می‌رساند امروز سه شنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ آخرین مهلت ارسال مدارک تیم‌های پرسپولیس و سپاهان اصفهان جهت شرکت در مسابقات متمرکز لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ در قطر است.

با توجه به تاریخ نخستین بازی تیم‌های پرسپولیس و سپاهان اصفهان که ۲۵ شهریور خواهد بود، تیم‌ها مجاز هستند آخرین تغییرات در لیست خود را در فاصله ۷ روز مانده به نخستین مسابقه انجام دهند؛ بنابراین با توجه به بسته شدن سامانه ثبت نام راس ساعت ۲۴ به وقت کوالالامپور، آخرین مهلت تیم‌های مذکور جهت تحویل مدارک و انجام تغییرات، پایان وقت اداری امروز خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار