
کد خبر:۸۷۵۸۹۱
لائوتارو نه به بارسلونا میرود، نه رئال مادرید
لائوتارو مارتینز، مهاجم ۲۲ ساله اینتر فصل بعد هم در این تیم باقی خواهد ماند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امروز جلسه ای میان مدیر برنامه لائوتارو مارتینز و مدیران اینتر برای تمدید قرارداد برگزار شد. به نظر می رسد طرفین به این نتیجه رسیده اند بعد از اتمام بازار تابستانی توافق قطعی را انجام دهند و فعلا همه چیز در حد مذاکره بوده است.
اما امروز اخباری در مورد تمایل رئال مادرید به جذب لائوتارو مارتینز منتشر شد و در گذشته نیز بارها نام بارسلونا را حول محور این بازیکن شنیده بودیم. اما به نظر می رسد لائوتارو مارتینز حداقل فصل بعد در اینتر خواهد بود و انتقال او به لالیگا فعلا منتفی است.
مدیر برنامه لائوتارو مارتینز ساعتی قبل و بعد از اتمام جلسه رسما اعلام کرد به هیچ وجه مذاکره برای انتقال موکلش به بارسلونا و رئال مادرید انجام نشده و لائوتارو در اینتر باقی خواهد ماند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.