کد خبر:۸۷۶۸۱۲

الهلال با ترکیب ذخیره‌ها برابر شهر خودرو قرار می‌گیرد

سرمربی رومانیایی باشگاه الهلال عربستان با وجود ۱۳ بازیکن کرونایی تصمیم دارد در مسابقه با شهر خودرو از بازیکنان ذخیره تیمش استفاده کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نوشته روزنامه الریاضیه، رازفان لوچسکیو تصمیم گرفته به توجه به اینکه تیمش تنها به یک امتیاز دیگر برای صعود از این مرحله نیاز دارد به برخی از بازیکنان اصلی استراحت بدهد.

نام ترکی المطیری مهاجم تیم جوانان، عبدالله البیشی و احمد الجبیع دو دروازه‌بان تیم جوانان این باشگاه هم با موافقت AFC وارد فهرست شده و الهلال برای حضور در این بازی مشکلی نخواهد داشت، این در حالی است که آبی‌پوشان در مسابقه قبلی تنها یک دروازه‌بان در اختیار داشتند و دو سنگربان ذخیره الهلال به دلیل بیماری کرونا در قرنطینه به سر می‌برند.

درخواست مدافع عنوان قهرمانی لیگ قهرمانان با توجه به ابتلای 13 بازیکن این تیم به کرونا از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به صورت استثنایی پذیرفته شد تا الهلال بتواند مرحله گروهی بازی‌ها را به پایان برساند.

الهلال با 10 امتیاز همچنان صدرنشین گروه دوم بازی‌هاست و با کسب یک امتیاز دیگر از دو بازی باقیمانده مقابل شهرخودرو و شباب الاهلی امارات صعود خودش را قطعی می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار