آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۶۹۶۲
بوندسلیگا؛

دورتموند ۳ - ۰ گلادباخ؛ پیروزی با درخشش بچه غول!

دورتموند موفق شد در اولین هفته بوندسلیگا با سه گل گلادباخ را مغلوب کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دورتموند که فصل قبل باز هم قافیه را به بایرن مونیخ واگذار کرد، امسال به دنبال فتح عنوان قهرمانی است و شاگردان لوسین فاوره در اولین هفته موفق شدند با گل های رینا و دبل ارلینگ هالند گلادباخ را مغلوب کنند.

دورتموند بازی را بهتر آغاز کرد و بعد از خلق یکی دو موقعیت می توانست در دقیقه 20 توسط ارلینگ هالند به گل برسد، اما دروازه بان گلادباخ به خوبی ضربه سر او را مهار کرد.

اما در دقیقه 35 حملات دورتموند جواب داد و این تیم به گل اول دست یافت. جیووانی رینا با ضربه پای راست از سمت راست محوطه به زیبایی موفق شد دروازه گلادباخ را باز کند. در دقیقه 43 ضربه استیندل توسط بورکی به زیبایی مهار شد و نیمه نخست با برتری 0-1 به اتمام رسید.

دورتموند نیمه دوم را نیز بهتر شروع کرد و در دقیقه 54 و با استناد داور به VAR صاحب یک ضربه پنالتی شد که ارلینگ هالند موفق شد دومین گل تیمش را نیز به ثمر برساند. در دقیقه 71 هرمن می توانست اختلاف را به حداقل برساند، اما ضربه او از سمت چپ با مهار بورکی همراه شد.

اما در ادامه این دورتموند بود که باز هم به گل رسید. روی پاس جیدون سانچو، ارلینگ هالند در وسط محوطه صاحب موقعیت شد و با ضربه ای دقیق زننده گل سوم تیمش لقب گرفت. در ادامه تلاش دو تیم برای تغییر نتیجه فایده ای نداشت و در نهایت دورتموند در اولین هفته با سه گل گلادباخ را مغلوب کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار