آخرین اخبار:
کد خبر:۸۷۸۶۴۸
بوندسلیگا؛

آگسبورگ ۲- ۰ دورتموند؛ بی روح و نا امید کننده

دورتموند امروز و در کمال تعجب با دو گل در خانه آگسبورگ شکست خورد.

به  گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دورتموند امروز از سری مسابقات هفته دوم بوندسلیگا مهمان آگسبورگ بود که این مسابقه نهایتا با نتیجه 2-0 به سود تیم میزبان خاتمه یافت.

در حالی که دورتموندی‌ها توپ و میدان را در اختیار داشتند آگسبورگ از جناح چپ به یک ضربه آزاد دست یافت که ارسال دنیل کالگیوری و ضربه سر فلیکس اودوخای گل برتری تیم میزبان را رقم زد تا بازی در نیمه اول با یک گل به سود آگسبورگ خاتمه پیدا کند.

در نیمه دوم اما این تیم میزبان بود که کار را بهتر آغاز کرد و در دقیقه 54 گل دوم خود را هم وارد دروازه دورتموند کرد. دنیل کالگیوری که پاس گل اول را ارسال کرده بود این بار برای آگسبورگ موفق به گلزنی شد تا تیمش 2-0 پیش بیفتد.

در ادامه مسابقه نیز همه حملات دورتموند بی نتیجه ماند و بازی با نتیجه 2-0 به سود آگسبورگ خاتمه یافت تا شاگردان لوسین فاوره در همین ابتدای بوندسلیگا یک شکست ناامید کننده را تجربه کرده باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار