کد خبر:۸۸۱۳۰۷

کنایه امیرحسین صادقی به رقم انتقال یحیی به پرسپولیس+فیلم

مدافع اسبق تیم فوتبال استقلال گفت: محمود فکری از خون استقلال است، آیا 7 میلیارد نمی‌ارزد؟ مگر سال گذشته برای رضایتنامه یحیی گل‌محمدی پول ندادند؟

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، امیرحسین صادقی پیشکسوت استقلال درباره انتقال فکری به این باشگاه گفت: «فکری جزو سه چهره باسابقه تاریخ استقلال است. او از خون استقلال است. الان می گوید استقلال باید 7 میلیارد به نساجی بدهد. پارسال یحیی گل محمدی با چه پولی به پرسپولیس آمد؟! فکری 7 میلیارد نمی ارزد؟ مسئولان نساجی هم همه استقلالی هستند. کاش این وضعیت در پرسپولیس اتفاق می افتاد تا ببینم وزیر ورزش سریع و بی دردسر امضا می کرد که مربی شان انتخاب شود.»

کد ویدیو



او درباره تصمیم گیری های معاون وزیر ورزش برای استقلال گفت: «علی‌نژاد کجای این فوتبال بوده که تصمیم‌گیرنده شده؟! تا زمانی که سیاسون باشند، وضع تغییر نمی‌کند. تصمیمات غلط وزارت ورزش برای استقلال با آگاهی کامل گرفته می‌شود.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار