کد خبر:۸۸۲۱۱۴
اعضای تیم ملی فوتبال تست کرونا دادند/ جلسه اسکوچیچ با دروازهبانان و مدافعان
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران جلسهای با مدافعان و دروازهبانان این تیم برگزار کرد و نکات فنی را به آنها تذکر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، اعضای تیم ملی فوتبال کشورمان طبق برنامهریزی قبلی، امروز (یکشنبه 20 مهرماه) در هتل محل اقامت خود در آنتالیا، تستهای پزشکی کرونا را پشت سر گذاشتند . این در حالی است که ملیپوشان پیش از این در سه نوبت در تهران و تاشکند، تست کرونا داده بودند.
همچنین دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی و دستیارانش امروز جلسهای اختصاصی با دروازهبانان و مدافعان تیم ملی برگزار کردند و ضمن آنالیز بازی تیم ملی مالی، دقایقی از مسابقه گذشته تیم ملی ایران برابر ازبکستان را به نمایش گذاشتند و نکات مورد نظر در بحث ساختار دفاعی تیم را به بازیکنان گوشزد کردند.
به گزارش تسنیم، تیمهای ملی ایران و مالی از ساعت 17:30 روز سهشنبه، در دیداری دوستانه به مصاف هم میروند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.