کد خبر:۸۸۲۴۱۵

مرحله ششم تمرینات تیم ملی فوتسال اواسط آبان برگزار می‌شود

با اعلام کادر فنی تیم ملی فوتسال تمرینات ملی پوشان کشورمان برای حضور در مسابقات جام ملت‌های آسیا اواسط آبان ماه برگزار می‌شود.
 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مرحله ششم تمرینات تیم ملی فوتسال برای حضور در مسابقات جام ملت‌های آسیا قرار است از ۱۶ آبان ماه به مدت ۵ روز در جزیره کیش برگزار شود و بعد از پایان این تمرینات ملی پوشان کشورمان عازم تهران شده و بعد از یک استراحت کوتاه مدت به مشهد می‌روند تا خود را برای بازی دوستانه با کویت آماده کنند.

طبق گفته مسئولان کمیته فوتسال و با اعلام کادر فنی تیم ملی فوتسالیست‌های کشورمان قرار است اواخر آبان ماه به کویت بروند تا در آنجا ۲ بازی دوستانه با تیم ملی این کشور برگزار کنند تا بازیکنان با آمادگی بالایی راهی مسابقات جام ملت‌های آسیا شوند.

مسابقات جام ملت‌های فوتسال آسیا از ۱۲ تا ۲۳ آذر ماه به میزبانی کویت در ورزشگاه شیخ سعد آل عبدالله برگزار می‌شود و در پایان ۵ تیم اول این رقابت‌ها جواز حضور در مسابقات جام جهانی ۲۰۲۱ لیتوانی را کسب می‌کنند.

ملی پوشان فوتسال کشورمان در مسابقات جام ملت‌های آسیا در گروه چهارم با تیم‌های ملی عربستان، کره جنوبی و تایلند همگروه شده است و در اولین رقابت خود روز پنجشنبه ۱۳ آذر ماه باید به مصاف تیم ملی عربستان برود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار