آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۲۴۷۰

آذرنیا: تراکتور برای آسیا و قهرمانی لیگ برتر می‌جنگد

سرپرست تیم تراکتور گفت: تراکتور که می‌خواهد برای آسیا و قهرمانی بجنگد تفاوتی ندارد با کدام تیم بازی کند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حسن آذرنیا درباره برگزاری قرعه‌کشی لیگ برتر اظهار داشت: از سازمان لیگ که برنامه خوبی را ترتیب دید، تشکر می‌کنم. به نظر من قرعه‌کشی لیگ برتر خوب بود. برای تراکتور که می‌خواهد برای آسیا و قهرمانی بجنگد تفاوتی ندارد با کدام تیم بازی کند.

وی افزود: ‌از قرعه‌ خودمان راضی هستیم و ان‌شاءالله بتوانیم تا شروع مسابقات نقاط قوت‌مان را تقویت و نقاط ضعف‌مان را برطرف کنیم تا شروع خوبی در لیگ برتر داشته باشیم.

سرپرست تیم تراکتور ادامه داد: امیدوارم بتوانیم در پایان فصل آنچه لایق هواداران تراکتور است یعنی قهرمانی را به دست آورده و مردم خوب آذربایجان و هواداران خوب تراکتور را خوشحال کنیم. 

آذرنیا درباره اینکه آیا تیم تراکتور برای حضور در فصل آینده لیگ برتر و لیگ قهرمانان آسیا به خوبی تشکیل شده است، گفت: تیم خوبی بسته شده و آنچه مدنظر کادر فنی و علیرضا منصوری بوده را جذب کرده‌ایم. بازیکنان با تجربه و جوانی را در اختیار گرفته‌ایم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار