آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۲۶۰۸

کولوسفسکی: کریستیانو رونالدو غیر قابل مهار است

دژان کولوسفسکی، هافبک مهاجم سوئدی تیم یوونتوس اعلام کرده رونالدو مهار نشدنی است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم ملی پرتغال در لیگ ملت‌های اروپا با تیم سوئد هم‌گروه است. سوئدی که در آن دژان کولوسفسکی، خرید جدید یوونتوس حضو دارد. کسی که از زمان پیوستن به تورینی‌ها رونالدو را به خوبی شناخته و نسبت به دیدار رفت مقابل پرتغال حرف‌های بیشتری برای گفتن دارد. این بازیکن البته اعلام کرده اگر رونالدو روز خوبی داشته باشد مهار او غیرممکن است و او به تنهایی قادر به انجام هر کاری است.

کولوسفسکی در گفتگو با Aftonbladet گفته: گلزنی رونالدو در دیدار رفت مقابل ما؟ در آن دیدار مهار رونالدو غیر ممکن بود و هیچ کس نمی‌توانست این کار را انجام دهد. اگر او روز خوبی داشته باشد می‌تواند هر کاری را به تنهایی انجام دهد. چهارشنبه یک فرصت دیگر برای رویارویی با او داریم. اتفاق جالبی است که رو در روی او قرار می‌گیرم، زیرا اخیرا یکدیگر را بیشتر شناخته ایم.

کولوسفسکی در ادامه درباره قرنطینه شدن در هتل یوونتوس زمانی که ۲ هفته پیش ۲ نفر  به کرونا مبتلا شده بودند گفت: تمام دستورالعمل‌ها را انجام دادم و مشکلی نداشتم. پزشک تیم به من گفت بهترین مسئله این است که اینجا بمانم. در هتل قرنطینه شدم و ۲ بار در روز تمرین می‌کردم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار