انجمن اسلامي دانشگاه اهواز:شيطان بزرگ خصومت خود را با اديان الهي ثابت كرد
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه اهواز با صدور بيانيهاي در خصوص هتك حرمت و اقدام موهن چند آمريكايي نسبت به قرآن در سالروز حادثه 11 سپتامبر بيانيهاي صادر كرد.
متن كامل اين بيانيه به شرح زير است:
باز هم آمريكا، اين شيطان بزرگ، اين عامل و حامل پيام فساد و عناد با توحيد الهي فاجعه ديگري را در خود پرورانيد و به جهان و جهانيان ثابت كرد كه در راه دشمني با اديان الهي و به خصوص اكمل آنها، اسلام از هيچ تلاشي فرو گذار نيست و در اين راه باتمام توان سايه حمايت خويش را بر سر معاندان راه حق خواهد كشيد.
اين بار صهيونيزم بين الملل، تحت لواي نام مسيحيت با آتش زدن كلام حق الهي، سعي در پنهان سازي عالمين واقعي فاجعه 11 سپتامبر و نيز نشان دادن مسلمانان به عنوان مسببين اصلي اين جنايت شوم و هولناك دارد.
واقعهاي كه باعث به اضمحلال كشاندن زندگي ميليونها مسلمان مظلوم در عراق و افغانستان شد.
امروز استكبار جهاني و در راس آن آمريكا ديگر بار به تمامي مردم عالم نشان داد كه يد طولاني در پروراندن مارهاي انسان نما و شيطان صفت در آستين خود براي توهين و تخريب تمامي نشانههاي توحيدي داشته و با نام آزادي كه چيزي جز ليبراليسم كثيف نيست به نبرد با اديان حقه و در راس آنها اسلام خواهد پرداخت اگر تا ديروز استكبار بين الملل با حمايت از سلمان رشديها با مسلمانان جهان به ستيز بر مي خواست امروز هر بي سر و پايي به نام آزادي بيان در مهد رذالتها و خباثتها سعي در ضربه زدن به اسلام دارد.
خوشبختانه اكنون بر تمامي مردم دنيا روشن شده است كه مجامع و مراكز صلح بين المللي مانند سازمان ملل متحد در ظاهر نام صلح جهاني را يدك مي كشند و در باطن چيزي جز آلت دست صهيونيزم نيستند، سازماني كه بارها و بارها در برابر ظلمهايي بي پرواي رژيم منحوس اشغالگر قدس شريف بر مردم ستمديده فلسطين و لبنان و ساير فجايع دست اين رژيم پليد دم فروبسته و باز هم فرياد صلح طلبي و عدالت در جهان سر مي دهد و خدا را شكر كه دشمنان ما را احمق آفريد تا به دست خود شتاب نابودي ليبراليسم را بيشتر كنند تا همانند كمونيست در زباله دان تاريخ قرار گيرند.
واي بر دولتهاي ترسو و زبون عرب كه با سكوت خود در قبال اين جنايات باز هم ثابت كردند با خدمت به دشمنان اسلام چيزي جز سرشكستگي و خواري را نصيب خود قرار ندادهاند.
در مركز دول عرب، ولد نامشروع صهيونيزم يعني وهابيت با اقدامات خود، با نام اسلام و عليه اسلام به كمك اين جرثومههاي فساد شتافته است و باز در اين فاجعه نيز ثمرهاي جز نامي ننگين براي خويش در تاريخ به جا نگذاشته است.
امروزه بر تمامي مسلمانان واجب و لازم است كه با اين اقدام كه گامي در مسير انتشار موج جديد اسلام هراسي در جهان است مقابله نموده و با نشان دادن واقعيت كه همان دست و پا زدن غرب براي جلوگيري از گسترش اسلام در جهان و نيز مواجهه با سيل ويرانگر فروپاشي نظام سلطه است چهره واقعي جهان خواران را به مردم جهان عرضه دارند.
در پايان جنبش دانشجويي مسلمان با عرض تسليت به پيشگاه قطب عالم امكان،حضرت بقيه الله(عج الله)، نايب بر حق ايشان حضرت آيت الله خامنهاي (دامت بركاته)، مراجع گرانقدر اسلام و تمامي مسلمانان جهان اعلام مي دارد كه در راه احياء و نشر دين حق الهي، اسلام از پا نخواهند نشست و با تمامي فتنههاي استكبار عالم مقابله خواهند كرد./انتهاي پيام/