کد خبر:۸۸۳۹۰۶

برتری شاگردان فکری مقابل نفت مسجدسلیمان با گلزنی ریگی و رضاوند

تیم استقلال در اولین بازی دوستانه پیش فصل خود با هدایت محمود فکری، ۲ بر یک از سد نفت مسجدسلیمان عبور کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، آبی‌های پایتخت از ساعت 14:45 امروز در زمین شماره دو آزادی میزبان نفت مسجدسلیمان بودند که این دیدار با نتیجه 2 بر یک به سود فکری و شاگردانش به پایان رسید.

ترکیب اصلی استقلال در نیمه اول: سید حسین حسینی، سیاوش یزدانی، محمدحسین مرادمند، شاهین طاهرخانی، میلاد زکی‌پور، احمد موسوی، فرشید باقری، مسعود ریگی، آرش رضاوند، داریوش شجاعیان و سجاد آقایی.

گل اول برای استقلال در دقیقه 28 توسط مسعود ریگی به ثمر رسید. شوت ریگی با اشتباه دروازه‌بان نفت مسجد سلیمان به گل اول استقلال تبدیل شد. در ادامه، ارسال یک توپ از سوی احمد موسوی در دقیقه 34 با ضربه سر آرش رضاوند همراه شد تا استقلال دو بر صفر از نفت مسجد سلیمان پیش بیفتد.

در دقیقه 73، شوت مهدی نیایش در یک ضربه ایستگاهی بعد از برخورد به دیواره دفاعی تغییر مسیر داد و وارد دروازه استقلال شد.

این دیدار در نهایت با برتری 2 بر یک استقلالی‌ها همراه بود. مهدی قایدی ملی‌پوش تیم استقلال امروز با لباس شخصی در محل بازی دوستانه حاضر شده بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار