آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۶۰۰۳

بارسلونا به دنبال پایان ناکامی ۵۰ ساله!

بارسلونا امشب به دنبال کسب اولین پیروزی در تاریخ در ایتالیا مقابل تورین است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تقابل های بارسلونا و یوونتوس در تاریخ رقابت های اروپایی همیشه جذاب بوده است. امشب یووتنوس در تورین پذیرای حریف قدرتمند اسپانیایی است و بارسا قصد دارد به یک طلسم عجیب پایان دهد. بلوگرانا در طول تاریخ و در جریان رقابت های مختلف شش بار به تورین سفر کرده و حی یک بار نیز پیروز نشده است. سه شکست و سه تساوی حاصل کار بارسلونا برابر این نماینده قدرتمند آتزوری بوده است.

اولین بار و در نوامبر سال 1970 بود که یوونتوس در تورین و در جریان رقابت های جام باشگاه های اروپا بود که موفق شد 1-2 بارسلونا را مغلوب کند. 16 سال و در مارچ 1986، یوونتوس با گل میشل پلاتینی بازی باخته را تبدیل به مساوی کرد و باز هم در خانه مغلوب بارسلونا نشد.

در آوریل سال 1991، بیانکونری با تک گل روبرتو باجو در استادیوم دل آلپی موفق به شکست حریف اسپانیایی شد و در سال 2003 دو تیم با گل های خاویر ساویولا و پائولو مونترو در نهایت در ایتالیا به تساوی 1-1 رضایت دادند. در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان در سال 2017، یوونتوس با دبل پائولو دیبالا و تک گل جورجو کیه لینی موفق به غلبه بر بارسا و در نهایت صعود به دور بعدی شد. چند ماه بعد دو تیم در مرحله گروهی در ایتالیا مقابل هم قرار گرفتند و این دیدار با تساوی بدون گل به اتمام رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار