کد خبر:۸۸۶۳۵۹

کاپلو: بارسلونا من را شوکه کرد

کاپلو اعلام کرده نمایش بارسلونا مقابل یوونتوس او را شگفت زده کرده است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هفته گذشته دیداری بین بارسلونا و یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا برگزار شد که در آن تیم بارسا با یک نمایش خوب توانست یووه را شکست دهد. مسئله‌ای که باعث تعحب کاپلو که خود سرمربی یووه بوده، شده است.

کاپلو در جدیدترین گفت و گوی خود به اسکای اسپورت گفته: یوونتوس مقابل بارسلونای بحران زده مشکلات زیادی پیدا کرد. بابت تفاوت بین یک تیم در حال شاخته شدن که ال کلاسیکو را شکست خورده با یک تیم در سطح بالا در کشور ایتالیا تحت تاثیر قرار گرفتم. بابت تفاوت در سبک بازی و شدت موجود، شوکه شدم. بارسلونا واقعا من را تحت تاثیر قرار داد. آن‌ها می‌توانستند به جای ۲ گل ۸ گل به ثمر برسانند. تیمی هجومی و پویا دیدم که مسی هم در آن بسیار تاثیر داشت.

کاپلو در ادامه گفت: کیه‌زا اغلب در میانه میدان خالی بود، اما تمامی پاس‌ها به دیبالا و منطقه‌ای که او در زمین قرار گرفته بود منتهی می‌شد. به این دلیل باز کردن بازی امکان پذیر نبود و بارسلونا فرصت برای بازیابی توپ با سرعتی بالا را داشت. سرعت متفاوتی را مشاهده کردم و این باعث می‌شود تا درباره شرایط فعلی در ایتالیا تردید داشته باشم. یوونتوس اصلا از سرعت برخوردار نبود. آن‌ها همیشه مورد پرس قرار می‌گرفتند و تحت فشار بودند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار