توليد آسفات اليافي در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان
به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، قاسم مصلحي گفت: گروه پژوهشي فناوري هاي نوين در مهندسي عمران از واحدهاي فناوري مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان موفق به توليد آسفالت اليافي شده است.
وي افزود: الياف با پيچش در ميان مصالح سنگي و تثبيت جايگاه سنگدانه ها در ساختمان داخلي آسفالت، محصول يكنواختي را توليد مي كند كه علاوه بر افزايش مقاومت فشاري و كشش حاصل از آن در سازه آسفالتي باعث ارتقاي چسبندگي مصالح به يكديگر هم مي شود.
مصلحي اظهار داشت: از ديگر مزاياي آسفالت اليافي توليدي اين گروه پژوهشي، اصلاح خصوصيات قير و آسفالت با استفاده از الياف نساجي، كاهش ترك هاي انقباضي و انعكاسي روسازي، افزايش مقاومت در برابر خستگي، بهبود چسبندگي و بهبود تراكم است و با استفاده از اين آسفالت، امكان هدايت الكتريكي در سازه هاي آسفالتي، كاهش مصرف قير و كاهش ضخامت روسازي و معرفي بازار جديدي براي خريد ضايعات اليافي ايجاد مي شود.
وي از مهم ترين كاربردهاي اين آسفالت را در باندهاي پرواز فرودگاه ها، محوطه هاي پاركينگ، روكش اسكله هاي بنادر و محل هاي عبور بارهاي سنگين عنوان و تصريح كرد: براي توليد اين محصول بيش از يكسال فعاليت علمي و پژوهشي انجام شده و هزينه توليد آن در هر يك تن تنها 50 هزار ريال است.
خاطرنشان مي شود، گروه پژوهشي فناوري هاي نوين در مهندسي عمران علاوه بر چاپ خواص آسفالت اليافي در قالب يك مقاله علمي در مجله Applied polymer science كه از معتبرترين مجلات شاخه علم پليمر است، به ارائه ويژگي ها و خواص برتر آن در هفتمين كنفرانس بين المللي روسازي پايدار در ليورپول انگلستان نيز پرداخته است./انتهاي پيام/