آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۶۸۶۸

جلسه سرنوشت ساز درباره پرونده شکایت تراکتور از مظاهری

جلسه کمیته تعیین وضعیت برای بررسی پرونده شکایت باشگاه تراکتور از رشید مظاهری روز ۱۹ آبان ماه برگزار می‌شود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، باشگاه تراکتور به علت فسخ قرارداد یک طرفه از رشید مظاهری شکایت کرده است و طبق برنامه قرار است کمیته تعیین وضعیت این پرونده را روز ۱۹ آبان ماه رسیدگی کند.

عبدالصمد ابراهیمی وکیل حقوقی فوتبال در این باره گفت: کمیته تعیین وضعیت ۱۹ آبان ماه به شکایت تراکتور از مظاهری رسیدگی می‌کند. شاید از خود بپرسید وقتی با انجام کارشناسی خط، مشخص شده که قرارداد یکساله بوده و کمیته انضباطی در این باره اظهار نظر کرده، رسیدگی کمیته تعیین وضعیت چه مبنایی دارد؟ بحث بر سر این است که تراکتور مدعی است مظاهری قرارداد را قبل از پایان فصل اول فسخ کرده و در ۲ بازی نیمه نهایی و فینال از همراهی تیمش خودداری کرده است.

او بیان کرد: مظاهری معتقد است سرمربی تیم در آن ۲ بازی به او استراحت داده و البته ساکت الهامی این ادعا را رد کرده است. اکنون قرار است مشخص شود فسخ او قبل از بازی با تیم نفت مسجد سلیمان موجه و با توجه به مجوز سرمربی بوده یا خیر!
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار