آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۷۱۵۳

لوکاکو بازی با رئال را از دست داد

روملو لوکاکو مهاجم بلژیکی اینتر به دلیل مصدومیت بازی حساس برابر رئال را از دست داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو به نقل از مارکا، سرانجام همان اتفاق بدی که اینتری ها انتظارش را داشتند رخ داد و غیبت روملو لوکاکو در بازی برابر رئال مسجل شد. ستاره بلژیکی  در آخرین تمرین تیمش شرکت نکرد تا مشخص شود شرایط بازی مقابل رئال در روز سوم لیگ قهرمانان را نخواهد داشت.

لوکاکو هفتته گذشته از ناحیه همسترینگ دچار مصدومیت شده بود و بازی مقابل پارما را هم از دست داد. غیبت او برای نراتزوری گران تمام شد و نتوانستند در خانه از سد پارما عبور کنند(تساوی 2-2).

الکسیس سانچس که حضورش برابر رئال در هاله ای از ابهام بود اما وارد لیست اینتر خواهد شد و با رفع مصدومیت، مشکلی برای این بازی نخواهد داشت. فهرست اینتر برای بازی فردا هنوز به صورت رسمی اعلام نشده ولی بعید است الکسیس سانچس در آن حضور نداشته باشد. اشرف حکیمی هم مشکلی برای بازی با رئال نخواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار