کد خبر:۸۸۸۲۶۷

شکایت باشگاه نساجی از محمود فکری

باشگاه نساجی مازندران سرانجام از محمود فکری شکایت کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، میانجی‌گری برخی افراد در پرونده فسخ یک طرفه قرارداد محمود فکری با باشگاه نساجی باعث شد مسئولان این تیم قائمشهری از شکایت دست کشیده و راضی به مذاکره شوند. در هفته اخیر، اما با وجود بازگشت حدادیان به ایران مذاکره‌ای صورت نگرفت و باشگاه نساجی مجبور به شکایت شد. این در حالی است که فکری هم روز گذشته (شنبه) به عنوان سرمربی روی نیمکت تیم استقلال نشست و پیروز شد.

در واقع نساجی وقتی هیچ نرمشی از سوی فکری ندید همه چیز را به وکلای خود سپرد و بنا را بر شکایت گذاشت. گفته می‌شود رسید ابلاغیه این شکایت امروز به دست فکری رسیده و او اخطاری ۱۰ روزه دریافت کرده است. به نظر می‌رسد اگر فکری می‌خواهد این قائله را تمام کند و در آرامش در استقلال به کارش ادامه دهد باید ۴ میلیارد به باشگاه نساجی بپردازد و در غیر این صورت این پرونده همچنان ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار