هتك حرمت قرآن اقدام ناشيانه ابوجهل هاي زمان در تضعيف دين اسلام است
کد خبر:۸۸۸۶۴
موج محكوميت اهانت به قرآن - 333

هتك حرمت قرآن اقدام ناشيانه ابوجهل هاي زمان در تضعيف دين اسلام است

تشكل هاي دانشجويي دانشگاه تهران طي بيانيه اي در پايان تجمع اعتراض آميز خود اعلام كردند: هتك حرمت به قرآن اقدام ناشيانه ابوجهل هاي زمان در تضعيف دين اسلام است.

به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، دانشجويان دانشگاه تهران معترض در برابر سردر دانشگاه تهران با اعلام بيانيه اي به تجمع اعتراض آميز خود پايان دادند.

در اين بيانيه آمده است: بدون شك مصيبتي كه امروز جامعه جهاني دچار آن گشته و مسلمانان با قلبي پر خون و ديدگاني اشكبار شاهد اهانت به مقدس ترين امانت الهي هستند نتيجه آشكار شدن دشمني ديرينه صهيونيست جهاني با اديان الهي است.

در ادامه اين بيانيه آمده است: ‌هرچند كه مستكبران جهان از طلوع خورشيد اسلام عزيز كه طلايه دار دعوت همه انسان ها به خداپرستي و پايبندي به ارزش ها است در هراسند اما در نهايت اراده خداوند متعال در تحقق اين امر تعلق گرفته است.

اين بيانيه با تاكيد بر اينكه سناريوي از پيش طراحي شده ابوجهلان جهان سعي در تضعيف دين مبين اسلام دارد، مي افزايد: قتل عام و كشتار بي رحمانه مسلمانان در عراق، افغانستان و فلسطين و اهانت به مقدسات اسلامي يقيناً محكوم به شكست است چنانكه خداوند متعال در آيه 28 سوره فتح به آن اشاره كرده است.

در ادامه اين بيانيه آمده است: بر كسي پوشيده نيست كه در پشت پرده اين اقدام وقيحانه، حلقه صهيونيستي درون حكومت ايالات متحده قرار دارد و سياست هاي  پليد صهيونيستي در راستاي تحت الشعاع قرار دادن عزت اسلام و قرآن زمينه ساز آن بوده است.

اين بيانيه در ادامه با اشاره به اينكه امروز اقبال عمومي به دين مهر و رحمت و عدالت در جهان بيش از هر زمان ديگري است، مي افزايد: اين امر باعث خوف سران استكبار جهاني از متزلزل شدن اركان حكومت هاي باطلشان است و به وضوح ديده مي شود كه استكبار جهاني در سراشيبي سقوط قرار گرفته است.

در ادامه اين بيانيه آمده است: تفكر منحط سكولاريستي رو به نابود شدن است و سردمداران آن نيز بدون شك در آتش نابودي آن خواهند سوخت.

اين بيانيه با اشاره به اينكه شعارهاي عوام فريبانه آزادي انديشه و رعايت حقوق بشر در غرب تبديل به پوششي براي اقدامات استثماري آنان شده است، مي افزايد: بر همه وجدان هاي بيدار جهاني محرز گشته كه طاغوتيان خدا ستيز حتي از انتشار كلام خدا نيز واهمه دارند و علي رغم سر دادن شعار آزادي عقيده همچون جاهلان قرون وسطايي اقدام به آتش زدن كتاب الهي مي كنند.

تشكل هاي اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران در خاتمه اين بيانيه ضمن محكوم كردن اين اقدام وقيحانه اعلام كردند: جريان دانشجويي با ‌آگاهي كامل از باطن اين اقدامات وحشيانه بيش از پيش در راستاي استكبارستيزي و دفاع از ارزش ها و آرمان هاي الهي ثابت قدم خواهد بود.

اين بيانيه از سوي بسيج دانشجويي دانشگان تهران و علوم پزشكي تهران، جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران، جنبش عدالتخواه دانشجويان دانشگاه تهران، انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران و علوم پزشكي تهران و انجمن اسلامي دانشجويان مستقل دانشگاه تهران صادر شده است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار