آخرین اخبار:
کد خبر:۸۸۸۹۳۲

PSG و رد شایعات در مورد سرمربی آلمانی

لئوناردو، مدیر پاری سن ژرمن تاکید کرد این باشگاه هرگز به دنبال اخراج توماس توخل نبوده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، نتایج پرفراز و نشیب پاری سن ژرمن به خصوص در لیگ قهرمانان باعث افزایش شایعات در مورد احتمال جدایی توماس توخل و حضور گزینه هایی چون مکس آلگری و مائوریتسیو پوچتینو در این تیم شده است. اما لئوناردو مدعی شد این باشگاه از توماس توخل حمایت کرده و قصد اخراج او را ندارد.

لئوناردو گفت: "ما باید از سرمربی حمایت کنیم، اما گفتنی را نیز باید گفت. در مورد توماس توخل نیز باید بگویم که ما به او گفتیم صحبت هایش مورد پست ما نبوده، ما با هم صحبت کردیم و اکنون بحث برای همه روشن است. پس از آن نیز مکالماتی عادی با یکدیگر داشتیم. ما همیشه درمورد اینکه چه کسی بازی می کند صحبت می کنیم. شرایط برای همه روشن است و صحبت هایی در داخل باشگاه وجود دارد. ما در مورد شرایط حضور در رده باشگاهی و مصدومیت ها همیشه بحث می کنیم.

بعضی اوقات بحث ها داغ تر شده و چنین اتفاقاتی رخ می دهد. واقعیت این است که در داخل باشگاه ما هرگز برای جدایی توماس توخل و مذاکره با سرمربی جدید تلاش نکرده ایم. شغل هدایت پاری سن ژرمن غبطه برانگیز است، اما باشگاه هرگز به فکر سرمربی دیگری برای جانشینی توخل نبود.

اکنون زمان آن است که به هدف خود و با هم بودن بپردازیم. نگرانی های کمی داریم، باید روی اتفاقات داخل زمین تمرکز کرده و انرژی خود را در جاهای دیگر هدر ندهیم. مهم لیگ قهرمانان و حفظ موقعیت در لیگ است."

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار