تجمع دانشجويان دانشگاه علوم پزشكي شهيدبهشتي دراعتراض به هتكحرمتقرآن
به گزارش خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، در اين تجمع اعتراض آميز تعدادي از مسئولان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي، اعضاي هيئت علمي، كاركنان و مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در اين دانشگاه حضور داشتند.
همچنين در اين تجمع ضمن محكوم كردن اين هتاكي بيانيه اي قرائت شد.
متن اين بيانيه به شرح زير است:
اين روزها امت اسلام داغدار غمي است كه وجدان هر انسان آزادهاي را آزار ميدهد؛ غم اهانت به مقدسترين كتاب الهي در كشوري كه مدعي آزادي بيان و عقيده در جهان كنوني است.
رست 9 سال پيش در اين ايام حادثه مشكوك و خود ساخته يازده سپتامبر بهانهاي شد براي هجمه دوچندان به سرزمينهاي پهناور اسلامي، توسط حكومتي كه قرار بود نظم نوين جهاني را تحقق بخشد.
حال در سالروز آن حادثه از پيش طراحي شده، يك كشيش صهيونيست با آزادي كامل در رسانههاي غرب فراخوان قرآن سوزي سر ميدهد، در صورتي كه هيچ يك از مسوولان غربي و ايالات متحده نه تنها به وي متعرض نميشوند بلكه حمايت معنوي و رسانهاي كاملي را از وي تا آخرين لحظه به عمل ميآورند و در دقايق پاياني براي كاستن از فشار امت اسلامي و شخصيتهاي جهاني، اين نقش از كشيش افراطي گرفته شده و به چند مزدور دون صفت واگذار ميشود و آنان نيز با آزادي كامل در مقابل دوربينهاي خبري با وقاحت تمام، چند قرآن را به آتش كشيده و مقامات سياسي و پليس آمريكا هيچ واكنشي از خود نشان نداده و پس از اتمام ماموريت اين افراد، آنان را به جاي ديگر منتقل ميكنند.
نكته مبهم اينجاست، در كشوري كه حتي سوال از يك واقعه تاريخي همچون هولوكاست بزرگترين جرم ميدانند، چگونه هتاكي به اعتقادات يك و نيم ميليارد مسلمان بيپاسخ ميماند؟
اما به واقع مجريان اين طرح بدانند كه اهانت ساحت مقدس به قرآن كريم تير خلاص را بر پيكر ليبرال دموكراسي غرب وارد كرد و به آتش كشيدن قرآن كريم پرده از چهره زشت تمدن شيطاني غرب برگرفت لذا رهبر فرزانه انقلاب اسلامي حضرت آيتالله خامنهاي مدظله العالي در پيام مهمي به ملت شريف ايران و امت بزرگ اسلام، حلقههاي صهيونيستي درون دولت آمريكا را طراحان اصلي اين توطئه مشمئز كننده خواندند و با تشريح اهداف پشت پرده كينهتوزيهاي صهيونيستها نسبت به اسلام و قرآن فرمودند: دولت آمريكا براي اثبات ادعاي خود درباره دخالت نداشتن در اين توطئه، بايد عوامل اصلي اين جنايت بزرگ و بازيگران ميداني آن را به گونهاي شايسته به مجازات برساند.
لذا ما دانشگاهيان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي قطعنامهايي را در محكوميت شديد اين هتاكي بيسابقه به ساحت مقدس قرآن كريم، همصدا با ساير امت اسلامي و آزادگان جهان، اعلام ميداريم:
1- اهانت به آخرين پيام الهي از سوي هر عقل سليم محكوم است و عوامل اين جنايت مورد نفرين ابدي خدا و همه نفرين كنندگان خواهند بود.
2- مسلمانان جهان همواره احترام ويژهاي براي كتب مقدس اديان ديگر قائل هستند و هرگز هتك حرمت آنان را بر نميتابند؛ از اين رو امت اسلامي به ويژه اساتيد و دانشجويان آگاه و هميشه در صحنه را به خروش انقلابي در مقابل توطئه جديد اسلام ستيزي غرب فرا خوانده و در عين حال همگان را به هوشياري در مقابل سوء استفادههاي احتمالي از احساسات پاك پيروان قرآن دعوت ميكنيم.
3- مسلمانان جهان نيز اين حق را براي خود محفوظ ميدارند كه عاملان عامد اين توطئه را به دادگاههاي صالح بكشانند و اين دشمنان ارزشهاي انساني و اسلامي را به سزاي اعمال ننگينشان برسانند.
4- دولتهاي مسلمان هم بايد از راههاي حقوقي و قانوني در مقابل اين اهانت بايستند تا ديگر كسي جرات اينگونه جسارتها را به خود ندهد و شكاف بيشتري ميان پيروان اديان الهي ايجاد نكند.
5- مجامع بين المللي چون سازمان ملل متحد، كميسيون حقوق بشر، يونسكو، واتيكان، سازمان كنفرانس اسلامي و نيز علماي مذاهب مختلف مسيحيت بايد با صراحت اين عمل را محكوم و آمران و عاملان آن را از جامعه جهاني طرد نمايند و مجامع مسيحي بايد كليساي كشيش نماي مرتكب اين جنايت را تعطيل كنند و علما و روساي مسيحيت خود بايد مراقب باشند اينگونه افراد از اين دين آسماني سوء استفاده ننموده و مردم جهان را نسبت به آموزهها و پيروان آن بدبين نسازند.
6- صهيونيسم جهاني بداند كه دست فريبكارش براي مسلمانان آشكار است و با تطميع فريب خوردگان نميتواند حركت شوم خود را به مسيحيت و كليسا نسبت دهد و در مقابل از مسيحيت و كليسا ميخواهيم اين اقدام را محكوم نمايد.
7- رژيم جعلي اسرائيل و سردمداران صهيونيست جهاني بدانند كه مسلمانان هرگز مسئله اصلي جهان اسلام و احقاق حقوق مردم مظلوم فلسطين را فراموش نكرده و گفت وگو با بعضي از افراد فريب خورده را از پيش شكست خورده ميداند.
8- در اين ماجرا دولت و رئيسجمهور آمريكا مقصر اصلياند و اگر در ادعاي خود صادقند بايد در اسرع وقت با مسببين و مباشرين اين اهانت برخورد جدي و شايسته كنند.
9- جامعه بينالمللي بر اساس وظايف ذاتي و تاريخي خود بايد به منظور حراست از امنيت جهاني با چنين پديدههايي برخورد قاطع انجام دهد.
10- ما دانشگاهيان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي به همراه ملت شريف و مسلمان ايران با افتخار به پيمان خود با رهبر فرزانه انقلاب حضرت آيتالله العظمي امام خامنهاي و تبعيت از منويات معظم له و همراهي با دولت قرآن محور، تاكيد ميكند.
/انتهاي پيام/