کد خبر:۸۹۰۷۰۰

شاهکار تازه مدیریتی در پرسپولیس؛ یحیی تا آستانه فسخ با سرخ‌ها رفت و برگشت!

سرمربی پرسپولیس مدعی شد به دلیل بد قولی های سرپرست سابق باشگاه پرسپولیس بارها نامه های اخطار و قطع همکاری به باشگاه ارسال کرده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در روز‌های گذشته شایعاتی در شبکه‌های اجتماعی مطرح شده بود درباره اینکه یحیی گل محمدی سرمربی پرسپولیس بعد از بازگشت از قطر و صعود پرسپولیسی‌ها به فینال آسیا، همزمان با شجاع خلیل زاده اقدامات اولیه را برای فسخ قرارداد با قرمز‌ها به دلیل عدم افزایش رقم قراردادش انجام داده است، خبری که یحیی گل محمدی روز گذشته پس از خروج از باشگاه به نوعی آن را تایید کرد.

یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که روز گذشته پیگیری امور نقل و انتقالات تیم به دیدار مدیران باشگاه رفته بود، پس از خارج شدن از ساختمان باشگاه پرسپولیس در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سوال که آیا به دلیل پیشنهاد خارجی و عدم دریافت مطالباتش همزمان با شجاع خلیل زاده قراردادش را از طریق مدیر برنامه هایش فسخ کرده گفت: تا دل تان بخواهد نامه قطع همکاری با پرسپولیس را در دوره مدیریت قبلی به باشگاه نوشتم، اما اقدامی برای فسخ قراردادم انجام نداده ام" گل محمدی به اتفاق‌های دوران رسول پناه و بدعهدی‌ها اشاره کرد و گفت که بار‌ها به دلیل این بدعهدی‌ها نامه جدایی نوشته است و دلش خواسته فسخ کند، اما این کار را به صورت رسمی انجام نداده است.

گل محمدی درباره وضعیت باشگاه پرسپولیس بعد از حضور جعفر سمیعی در ادامه افزود: " باشگاه پرسپولیس مشکلات و سختی و چاله و چوله زیاد دارد و دوستان همه در حال تلاش هستند. پشت سر هم جلسه می‌گذارند و ما هم باید صبورتر باشیم و حمایتی به این قضیه نگاه کنیم و امیدوارم مشکلات حل شود. "
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار