کد خبر:۸۹۲۷۹۲

خط و نشان «اینیستا» ستاره سابق بارسلونا برای پرسپولیس!

ستاره سابق بارسلونا و کنونی تیم ویسل کوپه ژاپن هدفشان را رسیدن به فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ عنوان کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال ویسل کوپه ژاپن روز گذشته در اولین گام خود در لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ به میزبانی دوحه مقابل گوانگژو چین قرار گرفت و با نتیجه ۳ بر یک به پیروزی رسید.

در این بازی آندرس اینیستا ستاره سابق بارسلونا برای تیم ژاپنی یک گل به ثمر رساند و یک پاس گل داد. کاپیتان سابق آبی-اناری‌ها امروز در مصاحبه با سایت AFC برای پرسپولیس فینالیست غرب آسیا خط و نشان کشید و اعلام کرد: این اولین بازی ما بعد از آغاز مجدد مسابقات بود. ما قدم به قدم جلو خواهیم رفت و هدف ما در اینجا رسیدن به فینال این رقابت‌ها است.

وی افزود: ما تاکنون ۶ امتیاز ارزشمند کسب کردیم و این برای صعودمان به مرحله بعد مهم است. به نظرم ما در بازی با گوانگژو مستحق پیروزی بودیم و ما می‌خواهیم تا مرحله پایانی یعنی فینال این مسابقات برویم.

پرسپولیس از منطقه غرب آسیا به فینال لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۲۰ راه پیدا کرده و اکنون منتظر است تا تکلیف رقیب شرقی اش در این بازی مشخص شود. دیدار فینال لیگ قهرمانان آسیا در تاریخ ۲۹ آذر به میزبانی ورزشگاه الجنوب دوحه برگزار می‌شود.

منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار