کد خبر:۸۹۳۴۵۰

انتقاد روس‌ها از سردار آزمون

کارشناس فوتبال روسیه معتقد است مهاجم ایرانی زنیت بعد از کسالت یک ماهه هنوز به آمادگی نرسیده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، گنادی اولورف، کارشناس و مفسر فوتبال روسیه بعد از تساوی زنیت مقابل آرسنال در هفته شانزدهم لیگ روسیه درباره عدم آمادگی سردار آزمون، مهاجم ملی پوش کشورمان صحبت کرد.

اولورف در مصاحبه با شبکه «مچ تیوی» روسیه گفت: سردار آزمون هنوز به صورت کامل آماده نیست. به نظرم او تا پایان نیم فصل نمی تواند به اوج آمادگی برسد. او در صحنه ای از بازی توپ را از دست داد و این بازیکن سابق نیست. بعد از یک ماه دوری و خانه نشینی چه انتظاری باید از آزمون داشت.

آزمون در این بازی در ۲۸ دقیقه پایانی وارد زمین بازی شد. مهاجم ایرانی به دلیل کسالت در ماه گذشته ۶ بازی زنیت را از دست داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار