اوقات فراغت نوجوانان مقابل تلويزيون سپري ميشود
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از رويترز، محققان با تجزيه و تحليل شيوع كم تحركي در 1537پسر و 1741 دختر 12.5 تا 17.5 ساله در 10 منطقه اروپا دريافتند كه نوجوانان بيشتر تمايل دارند به جاي آنكه اوقات فراغت را در بيرون از منزل سپري كنند، آن را مقابل تلويزيون و كامپيوتر بگذرانند.
در جريان اين تحقيق، محققان زمان صرف شده نوجوانان در مقابل تلويزيون، كامپيوتر، بازي هاي كامپيوتري، اينترنت و زمان مطالعه در خارج از ساعات مدرسه اين افراد را مورد بررسي قرار دادند.
بر اين اساس، يك سوم نوجوانان اظهار كردند كه در اوقات فراغت و آخر هفته هاي خود بيش از دو ساعت در روز تلويزيون تماشا مي كنند كه اين ميزان 60 درصد بيشتر از حد مجاز است.
محققان توصيه كردند كه تماشاي بيش از دو ساعت تلويزيون در روز سلامتي را سه برابر بيشتر از ميزان معمول به خطر مي اندازد.
نتايج اين تحقيق در نسخه ماه جولاي مجله «پيشگيري پزشكي» منتشر شده است./انتهاي پيام/