صبحانه نخوردن موجب پرخوري در وعده‌هاي ديگر غذايي مي‌شود
کد خبر:۸۹۵۰۶
وزارت بهداشت:

صبحانه نخوردن موجب پرخوري در وعده‌هاي ديگر غذايي مي‌شود

دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت اعلام كرد: اگر فردي صبحانه نخورد در وعده‌هاي ديگر غذايي تمايل به خوردن غذا بيش از احتياج بدن كه موجب اضافه وزن مي‌شود، پيدا مي كند.

به گزارش گروه علمي «شبكه خبر دانشجو»، دفتر آموزش و ارتقاي سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي با بيان اين مطلب آورده است: پس از 8 تا 10 ساعت وقفه در سوخت‌رساني به بدن بعد از خواب شبانه، صبحانه خوردن موجب تجديد قوا مي‌شود.

بنابراين گزارش، صبحانه به دفع مواد زائد و توازن انسولين بدن كمك كرده و موجب تناسب بهتر اندام در افراد مي‌شود.

اين گزارش نرسيدن غذا به مغز، خسته‌تر شدن، كج خلقي و بي‌حوصلگي را نتايج ديگر صبحانه نخوردن اعلام و خاطر نشان مي کند: صبحانه نخوردن تمايل به خوردن غذاهاي سنگين و حجيم را بيشتر مي‌كند و اين نوع غذاها موجب پرشدن ذخيره گليكوژن بدن و تبديل مستقيم غذا به چربي و اضافه وزن مي‌شود./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار