نگاهي آماري به هفته نهم ليگ برتر ايران
به گزارش خبرنگار ورزشي «شبكه خبر دانشجو»، هفته نهم ليگ برتر ايران با انجام 8 ديدار پيگيري شد تا با نتايجي كه در اين هفته به دست آمد، ذوب آهن با 19 امتياز و يك بازي كمتر نسبت به پرسپوليس 18 امتيازي همچنان صدر جدول را در اختيار داشته باشد و تيم استقلال با 16 امتياز در جايگاه سوم اين رقابتها قرار بگيرد.
ديدار ذوب آهن و راه آهن در هفته نهم به دليل شركت ذوب آهن در ليگ قهرمانان با تاخير و در روز چهارشنبه چهاردهم مهرماه برگزار خواهد شد.
در اين هفته 34 بار توپ از خط دروازهها عبور كرد كه ميانگين هر بازي سه گل نويد هفتهاي پرگل را در ليگ مي دهد.
پرگل ترين ديدار مربوط به بازي فولاد خوزستان با پيكان قزوين بود كه با برتري شش بر صفر فولاديها همراه بود كه موجب شد تا احمدزاده سرمربي پيكان از سمت خود بركنار شود.
كم گل ترين ديدار هم مربوط به مسابقه نفت تهران با سپاهان بود كه دو تيم پس از 90 دقيقه تلاش به تساوي بدون گل دست يافتند.
در هفته نهم، داوران 29 بار كارت زرد و يك بار كارت قرمز را از جيب خود خارج كردند.
پراخطارترين ديدار مربوط به مسابقه شهرداري تبريز با پرسپوليس بود كه سعيد بخشي زاده داور اين ديدار 5 كارت زرد و يك كارت قرمز را به بازيكنان اين ديدار داده است.
مهرداد اولادي بازيكن ملوان با سه گلي كه در مقابل شاهين بوشهر به ثمر رساند توانست خود را به جرگه مدعيان آقاي گلي در ليگ نهم نزديك نمايد و با ادينهو از مس، ميداوودي از استقلال و نوروزي از فولاد، صدر جدول گلزنان ليگ دهم را در اختيار بگيرند.
پس از پايان هفته نهم، راه آهن با 7، پيكان با 7 و شهرداري تبريز با 6 امتياز در جايگاههاي شانزدهم، تا هجدهم جدول قرار گرفتند.
آرش افشين، بازيكن فولاد خوزستان توانست در ديدار با پيكان، به تنهايي 4 گل به ثمر برساند تا نام خود را به عنوان ركوردار گلزني در يك ديدار در اين ليگ به ثبت برساند.
نتايج هفته نهم ليگ برتر ايران:
استيل آذين 2، نفت آبادان 1
شهرداري تبريز 1، پرسپوليس 1
استقلال تهران 3، سايپا 2
فولاد خوزستان 6، پيكان صفر
مس كرمان 1، تراكتورسازي 1
پاس همدان 1، صباي قم صفر
ملوان بندرانزلي 3، شاهين بوشهر 2
نفت تهران صفر، سپاهان اصفهان صفر.
/انتهاي پيام/