آخرین اخبار:
کد خبر:۸۹۵۹۴۰

پای یحیی گل محمدی به رسانه‌های اسپانیایی باز شد+عکس

آ. اس اسپانیا مصاحبه سرمربی پرسپولیس در خصوص ورزشگاه‌های قطر را بازتاب داد.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، نشریه آ. اس اسپانیا در خصوص ورزشگاه‌های قطر که میزان جام جهانی ۲۰۲۳ هستند، صحبت کرد.

این رسانه نوشت که تیم‌هایی که اکنون در این کشور برای لیگ قهرمانان آسیا حضور دارند از وضعیت ورزشگاه‌ها بسیار راضی هستند.

با یادگیری دوره جامع بورس، به سود آرزهام رسیدم و BMW 2015 خریدم

با یادگیری دوره جامع بورس، به سود آرزهام رسیدم و BMW 2015 خریدم

با یادگیری دوره جامع بورس، به سود آرزهام رسیدم و BMW 2015 خریدم

با یادگیری دوره جامع بورس، به سود آرزهام رسیدم و BMW 2015 خریدم

در این خصوص مصاحبه یحیی گل محمدی، سرمربی پرسپولیس که به فینال آسیا رسیده است را بازتاب داد. آ. اس نوشت که گل محمدی از قطری‌ها تشکر کرده که چنین استادیوم‌های حیرت انگیزی را ایجاد کرده است.

آ. اس نوشت که سرمربی پرسپولیس اظهار داشت: من این شانس را داشتم که به عنوان فوتبالیست و حالا به عنوان مربی در سراسر دنیا بازی کنم و تجربه کسب کنم، ولی هیچ وقت چنین ورزشگاه تحسین برانگیزی ندیده‌ام.

پای سرمربی پرسپولیس به رسانه‌های اسپانیایی باز شد

 
من
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار