کد خبر:۸۹۶۲۱۲

حرف‌های جالب رونالدو درباره مسی بعد از شکست دادنش در نیوکمپ

مهاجم یوونتوس اعلام کرد هرگز ستاره بارسا را به عنوان یک رقیب ندانسته است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کریستیانو رونالدو در دیدار یوونتوس و بارسلونا درخشید و توانست از روی نقطه پنالتی دو گل به ثمر برساند و نقش مهمی در پیروزی ۳ بر صفر تیمش داشته باشد. این برد موجب شد بانوی پیر به عنوان صدرنشین صعود کند. ستاره پرتغالی پس از بازی گفت: یک تزریق اعتماد به نفس می‌تواند باشد، چون به چنین بردی نیاز داشتیم. بارسا همیشه بارسا خواهد بود حتی اگر در شرایط بدی قرار داشته باشد. تصویر می‌کردیم به ثمر رساندن سه گل در نوکمپ غیرممکن باشد.

پنالتی نخست به خاطر خطای آرائوخو روی رونالدو اعلام شد. خیلی از افراد معتقد بودند داور نباید چنین صحنه‌ای را پنالتی می‌گرفت، چون خطایی رخ نداده بود. ستاره تیم تورینی در این رابطه اظهار کرد: نمی‌دانم پنالتی بود یا نه، چون از روی تلویزیون صحنه را ندیدم. تصمیم داور بود و نمی‌خواهم وارد این موضوع شوم، چون داوری کار خیلی سختی است. زمانی که سه گل در نوکمپ به ثمر می‌رسانید دیگر ابهامی وجود ندارد و ما شایسته صعود به عنوان تیم اول بودیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار