کد خبر:۸۹۷۳۵۵

پرسپولیسی‌ها بعد از فینال آسیا از خجالت استقلالی‌ها در می‌آیند!

ماجرا از کنفرانس مطبوعاتی محمود فکری بعد از بازی صنعت نفت آغاز شد. او در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت همه چیز معلوم است و نمی‌خواهند استقلال قهرمان شود و می‌داند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، در طول چند سال گذشته، لشکرکشی طرفداران سرخابی علیه یکدیگر در فضای مجازی عادی شده است. در حال حاضر هرچند بعد از یک موج بزرگ، جو کمی آرامتر شده است، ولی به نظر می‌رسد این آتش زیر خاکستر است.

خبر‌های رسیده از داخل پرسپولیس حکایت از آن دارد همه چیز به بعد از بازی فینال لیگ قهرمانان موکول شده است.

آبچکان زیر پنجره- کارآیی فوق العاده ( خرید از فروشگاه پارس تینا)

آبچکان زیر پنجره- کارآیی فوق العاده ( خرید از فروشگاه پارس تینا)

 

آبچکان زیر پنجره- کارآیی فوق العاده ( خرید از فروشگاه پارس تینا)

ماجرا از کنفرانس مطبوعاتی محمود فکری بعد از بازی صنعت نفت آغاز شد. او در کنفرانس مطبوعاتی خود گفت همه چیز معلوم است و نمی‌خواهند استقلال قهرمان شود و می‌داند ماجرا از کجا آب می‌خورد. فکری حتی گفت برای رقیب ما پنالتی گرفته می‌شود و بازی‌شان لغو می‌شود، ولی برای استقلال نه.

روز بعد، نوبت به پرویز مظلومی رسید. سرپرست استقلال در مصاحبه‌ای کنایه‌آمیز گفت می‌خواهند تیمی خاص را قهرمان کنند. کمی بعد هم داریوش شجاعیان گفت تبعیض قائل می‌شوند و منظور او این بود که وزارت ورزش بیشتر به پرسپولیس توجه می‌کند تا استقلال. فکری، سرمربی آبی‌ها هم به اظهارات خود در این زمینه ادامه داد و گفت مسؤولان استقلالی نظام به کمک آن‌ها بیایند.

پیشکسوتان دو باشگاه هم نظرات مختلفی در این باره دارند، ولی در نهایت روی یک مساله به جمع‌بندی می‌رسند؛ این‌که دعوای استقلال و پرسپولیس به ضرر هر دو باشگاه است و یک پوئن برای رقبای آن‌ها به حساب می‌آید. بهنام ابوالقاسم‌‎پور مهاجم اسبق قرمز‌ها می‌گوید: «به نظر من این دعوا‌ها و اختلاف‌ها سم است. دیدید که آقای فکری یا مظلومی چه اظهاراتی داشتند. من می‌گویم اگر هر دو تیم تمرکزشان روی فوتبال باشد، قطعا به نفع خودشان و البته فوتبال کشورمان است. این حاشیه‌ها باعث می‌شود دو باشگاه از اصل خود دور بمانند و بیشتر وارد مسائل غیرفوتبالی شوند.»

مهدی فنونی‌زاده پیشکسوت استقلال هم چنین نظری می‌دهد: «البته من معتقدم گاهی این تبعیض‌ها وجود دارد، ولی به نظر من هر چه اختلاف کمتر باشد، به نفع دو تیم است. تا روزی هم که دو باشگاه خصوصی نشوند این اتفاقات رخ می‌دهد. الان متولی دو باشگاه یکی است و در فوتبال حرفه‌ای این خوب نیست.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار