کد خبر:۸۹۷۸۱۳
فروردین در گفتگو با دانشجو:

تخلف ۸ امضاکننده قرارداد ویلموتس ثابت شود حق ورود به فوتبال را ندارند / حضور نمایندگان برای تماشای فینال آسیا کذب است

رئیس فراکسیون ورزش مجلس گفت: فیفا با این مسئله موافق است که اگر ثابت شود تخلفی رخ داده، آن ۸ نفری که امضایشان در قرارداد سرمربی سابق تیم ملی وجود دارد، هیچوقت به فوتبال ورود نکنند.

سیدمهدی محمدیان| محمدمهدی فروردین، رئیس فراکسیون ورزش مجلس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو درخصوص شایعه حضور 12 نماینده مجلس در قطر اظهار داشت: چنین موضوعی صحت ندارد و اصلا چه دلیلی دارد نمایندگان در فینال آسیا حضور داشته باشند؟! ما به عنوان خادم مردم وظیفه‌مان این است در مجلس حضور داشته باشیم. نمی‌دانم این شایعه از کجا آمده و کسی که این خبر کذب را نشر داده باید خودش پاسخگو باشد. ما می‌توانستیم از نظر حقوقی پیگیری کنیم اما قصد چنین کاری را نداریم.

فروردین در ادامه افزود: فراکسیون در جهت حمایت از باشگاه‌هایی که قرار است در میادین بین‌المللی افتخارآفرینی کنند، نقش حمایتی خودش را دارد اما کسی در فراکسیون به دنبال تأمین منافع شخصی نیست. هر روزی که لازم باشد، کنار مجموعه‌های ملی و باشگاهی هستیم نه به قیمت اینکه از سفرهای خارج از کشور آنها سوءاستفاده کنیم چراکه رسالت ما چیز دیگری است.

فروردین در پایان درخصوص مقصران پرونده ویلموتس افزود: فیفا با این مسئله موافق است که اگر ثابت شود تخلفی رخ داده، آن 8 نفری که امضایشان در قرارداد سرمربی سابق تیم ملی وجود دارد، هیچوقت به فوتبال ورود نکنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار