کد خبر:۸۹۸۰۹۳

چه سؤالاتی محمود فکری را شاکی کرد؟

محمود فکری، سرمربی استقلال می‌گوید برخی سؤالات از او هدف‌دار است و برای زدنش چه در صورت پیروزی و چه در صورت باخت مطرح می‌شود.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فکری در این باره گفت: «بعضی از دوستان هم هستند که از قبل یک سری مطالب را آماده می‌کنند تا آنها را علیه ما منتشر کنند. چه ببریم چه ببازیم، اینها سوالاتی دارند که ما را به حاشیه ببرند. به‌طور مثال ما شهرخودرو را بردیم می‌گویند آقای مظلومی به درد تیم نمی‌خورد و باید برود. اگر هم می‌باختیم به تاکتیک فکری گیر می‌دادند. مثلا می‌گفتند بازیکنان استقلال ۴پاس درست به هم ندادند! حتی اگر برنده باشیم هم به تعداد پاس‌های ما گیر می‌دهند. در صورتی که اگر ضریب پاس‌های ما بالا باشد و ببازیم می‌گویند چرا بازی را نبرده! یعنی سوالات و مطالب از قبل طراحی شده و هر اتفاقی بیفتد آن یکی موضوع را مطرح می‌کنند. اگر تیم ما در خط دفاع، هافبک، حمله و حتی مالکیت توپ مشکل دارد و با همه این مشکلات ما صدر جدول هستیم، پس لابد تیم‌های دیگر بیشتر از ما این مشکلات را دارند. اما کسی به مشکلات آنها نمی‌پردازد و فقط به ما می پردازند. البته من به مشکلات تیمم آگاه هستم و داریم روی آنها کار می‌کنیم که برطرف شود.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار