کد خبر:۸۹۹۴۳۱

دلبری شیخ از استقلالی ها؛ خوب شد دربی عقب افتاد

شیخ دیاباته صحبت‌هایی را در مورد وضعیتش در استقلال عنوان کرده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، شیخ دیاباته در مورد حضورش در تمرینات گفت: روز‌های اول مصدومیت کمی درد داشتم، اما آرام آرام شرایط بهتر شد. الان اوضاع خوب است و تمریناتم را به طور جدی دنبال می‌کنم. مصدومیتی که برای من به وجود آمد قدری من را عقب انداخت، اما در تلاش هستم تا هرچه زودتر به شرایط بازی برسم.

دیاباته به شرایط مشابهی که فصل پیش برایش به وجود آمد نیز اشاره داشت: فصل قبل هم به دلیل مصدومیت، بازی‌هایی را از دست دادم، اما هر چه از لیگ گذشت شرایط بهتر شد. دوست دارم همان روند را در این فصل هم طی کنم.

تنوع بی نظیری از انواع میز های اداری و خانگی با دنیته

تنوع بی نظیری از انواع میز های اداری و خانگی با دنیته

تنوع بی نظیری از انواع میز های اداری و خانگی با دنیته

تنوع بی نظیری از انواع میز های اداری و خانگی با دنیته

شیخ درباره تکرار آقای گلی اش در لیگ بیستم گفت: بازی‌های زیادی تا پایان لیگ باقی مانده و ناامید نیستم. من روند گلزن‌های لیگ برتر را رصد می‌کنم و می‌دانم شرایط به چه شکلی است. امیدم را از دست نمی‌دهم. البته موفقیت تیمی برای من اهمیت بیشتری دارد، اما تلاش می‌کنم دوباره در صف گلزنان لیگ قرار بگیرم. برای این هدف خیلی انگیزه دارم.

شیخ در مورد انگیزه اش گفت: حرفه‌ای هستم و بعد از بازگشت از مصدومیت سعی می‌کنم به گلزنی‌هایم برای استقلال ادامه دهم. هیچ چیزی برای من مثل شادی هواداران استقلال شیرین نیست. برای خوشحالی هواداران تیم محبوبم تلاش می‌کنم. لغو دربی به سود من شد تا تمرینات بیشتری برای رسیدن به فرم مسابقه انجام دهم. باید از مربیان تیمم هم یاد کنم که در روز‌های مصدومیت خیلی به من کمک کردند تا زودتر به شرایط بازی برسم.

شیخ در پایان گفت: در ایران احساس خوبی دارم. مردم با احساسی در ایران داریم که علاقه‌مند به فوتبال هستند. زندگی در ایران برای من لذت‌بخش است و تلاش می‌کنم با بازی‌های خوب استقلالی‌های ایران را شاد کنم. مطمئن باشید با انگیزه به ترکیب استقلال برمی‌گردم.

ایران ورزشی

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار