کد خبر:۹۰۰۷۹۶

پاسخ جنجالی مدیر پرسپولیس علیه استقلال و بقیه تیم‌ها+عکس

مدیر اجرایی سرخپوشان به هجمه‌ها علیه تیمش واکنش نشان داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تغییرات نا به هنگام و نا منظم در برنامه لیگ برتر حواشی زیادی داشته است و برخی از باشگاه‌ها همچون ذوب آهن اصفهان در بیانیه‌هایی به پرسپولیس انتقاد کردند. همچنین مربیانی همچون محمود فکری و جواد نکونام در مصاحبه‌های اخیرخ ود نسبت به این قضیه واکنش نشان دادند.

ابراهیم شکوری مدیر اجرایی باشگاه پرسپولیس نیز با انتشار توییتی در صفحه رسمی خود نسبت به حواشی اخیر واکنش قابل توجه‌ای نشان داد و نوشت: وقتی همه بر علیه تو شده اند، بدان که مسیرت درست است، تیمی که در فینال آسیا حضور داشته و یک هزار تومان هم از بودجه دولت و بیت المال استفاده نمی‌کند، حتما خاص هست، خاص بودنش هم به جایگاه و هوادانش است.

 

پاسخ جنجالی مدیر پرسپولیس علیه رقبا

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار