ارتباط پاره شدن لايه اوزون با ظهور مهدى (عج)
کد خبر:۹۰۳۲۶

ارتباط پاره شدن لايه اوزون با ظهور مهدى (عج)

... امورى مانند شكافته شدن لايه‏ى اوزون اگر باعث اختلال در زندگى بشر و بهم خوردن چرخه‏ى صحيح حيات گردد، مى‏تواند از مظاهر و مصاديق فساد باشد كه خود مردم موجبات آن را فراهم كرده‏اند اما اين فساد و ظلم علت ظهور نيست بلكه وقت ظهور را خداوند طبق مصلحت بندگان معين خواهد فرمود.

گروه معارف «شبكه خبر دانشجو»؛ آيا عوامل طبيعى مانند پاره شدن لايه اوزون و كم شدن آب شيرين در تعجيل فرج امام زمان تاثير دارد؟

آنچه مسلم است آن است كه بعضى از روايات پيرامون ظهور حضرت مهدى (عج) از آن حكايت دارد كه قبل از ظهور آن حضرت جهان از فساد و تباهى پر خواهد شد، و به يمن و بركت ظهور آن رهبر بزرگ، سرتاسر جهان از عدالت پر خواهد گشت.

چنانچه از امام باقر (ع) در تفسير آيه‏ى 17 سوره‏ى حديد «اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يُحْيِى الْأَرْضَ بَعْدَ مَوْتِهَا» «بدانيد كه خدا زمين را بعد از مردنش زنده مى‏كن»

حكايت شده: خداوند زنده مى‏كند زمين را به واسطه‏ى قائم (ع) زيرا با عدالت رفتار مى‏كند از اين رو زمين زنده مى‏شود بواسطه‏ى عدالت، بعد از مردن آن بواسطه‏ى ظلم. «ينابيع الموده، ص 429»

روايات متعدد ديگرى با اين مضمون كه «حضرت حجت زمين را از عدالت پر مى‏كنند بعد از آنكه از جور و ستم» پر شده بود، از معصومين حكايت شده است. «ملاحم سيد بن طاووس، ص 144 تا 149؛ معجم الملاحم والفتن، ج 3، ص 200»

و همچنين از آيه‏ى 41 سوره ى روم كه مى‏فرمايد: «ظَهَرَ الْفَسَادُ فِى الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِمَا كَسَبَتْ أَيْدِى النَّاسِ لِيُذِيقَهُم بَعْضَ الَّذِى عَمِلُوا لَعَلَّهُمْ يَرْجِعُونَ»

به دست مى‏آيد كه اين فساد و تباهى دستاورد خود مردم است. وقتى مردم از اطاعت دستورات خدا سرپيچى مى‏كنند و بدى‏ها را بر نيكى‏ها بر مى‏گزينند فساد در زمين جارى مى‏شود.

اما در اين كه آيا شكافته شدن لايه‏ى اوزون يا كم شدن آب شيرين و امورى از اين قبيل مانند سوختن جنگل‏ها در آتش يا زياد شدن زلزله و ... از مظاهر اين فساد در زمين هست يا خير؟ به نظر مى‏رسد موارد ياد شده و امور ديگرى از اين قبيل، اگر موجب زيان، سختى و رنج مردم در زندگى روزمره مى‏شود مى‏توان گفت از مظاهر فساد است چرا كه خدا زمين را گسترانده است و نعمت‏هاى خود را در اختيار بشر قرار داده است، كه مردم از اين مواهب خدا دادى استفاده كنند نه اينكه به رنج و سختى بيفتند.

روايات اهل بيت (ع) از پرشدن زمين از فساد، قبل از ظهور حكايت دارد اما اين پر شدن از ظلم و فساد علت براى ظهور نيستند بلكه از ويژگى‏ها و نشانه‏هاى قبل از ظهور اين است كه زمين از فساد پر خواهد شد و اين تقارن و همجوارى و در عرض هم قرار گرفتن فساد و به همراه آن ظهور و پر شدن از عدالت دليل بر اين نيست كه بگوئيم: «پس فساد علت ظهور است.»

نتيجه

قبل از ظهور حضرت حجت (عج)، زمين از ظلم و فساد پر خواهد شد و عده‏اى اگر چه اندك باشند «ظالم» خواهند بود و عده‏اى اگر چه اكثريت مردم جهان را تشكيل دهند «مظلوم» واقع خواهند شد و بواسطه‏ى گناه و معصيت، مردم گرفتار اين فسادها و بلاها خواهند گشت تا آن كه پشيمان شوند و باز گردند و به خدا روى بياورند (چنانچه از آيه‏ى 4 سوره‏ى روم بدست آمد) و امورى مانند شكافته شدن لايه‏ى اوزون اگر باعث اختلال در زندگى بشر و بهم خوردن چرخه‏ى صحيح حيات گردد، مى‏تواند از مظاهر و مصاديق فساد باشد كه خود مردم موجبات آن را فراهم كرده‏اند اما اين فساد و ظلم علت ظهور نيست بلكه وقت ظهور را خداوند طبق مصلحت بندگان معين خواهد فرمود، و قطعاً آمادگى مردم براى پذيرش دستورات آن حضرت در تعجيل در فرج شريفش مؤثر خواهد بود و اين بدان معنا نيست كه ما بايد به فساد در جامعه دامن بزنيم و يا به لايه‏ى اوزون ضربه بزنيم بلكه وظيفه منتظر واقعى اصلاح و مقابله با اين فسادهاست.

به اميد آنكه با انتظار صحيح و سازنده شاهد تشكيل دولت جهانى و بر حق حضرت مهدى (ع) و از بين رفتن همه‏ى مظاهر ظلم و فساد باشيم. ان شاء الله!/انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار