آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۴۶۹۹

پیشنهاد ۶۰۰ هزار دلاری به احمد نوراللهی از پرتغال

احمد نوراللهی هافبک میانی و تاثیر گذار پرسپولیس با یک پیشنهاد اروپایی مواجه شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، یک تیم از لیگ برتر پرتغال خواهان جذب نوراللهی شده و هافبک پرسپولیس در حال بررسی این پیشنهاد 600 هزار دلاری است.

نوراللهی در چند وقت اخیر از سوی برخی هواداران پرسپولیس تحت فشار قرار گرفته است و اصلا بعید نیست او با جلب رضایت مدیران باشگاه پرسپولیس و با پرداخت مبلغ تعیین شده در قراردادش برای آزاد سازی، از جمع قرمزپوشان جدا شود.

نوراللهی در دربی حذفی، پنالتی اش را در مقابل استقلال از دست داد و سید حسین حسینی پنالتی اش را گرفت. در فینال لیگ قهرمانان آسیا، ثانیه هایی پس از گل عبدی، روی بازیکن اولسان خطای پنالتی کرد که وی ای آر این خطا را تشخیص داد و در نهایت پرسپولیس گل تساوی را از اولسان دریافت کرد. در دربی دیروز هم نوراللهی، سه موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد تا پرسپولیس نتواند اختلافش را با استقلال بیش از یک گل کند.

در هر حال نوراللهی در حال فکر کردن به پیشنهادش است و باید دید نظر باشگاه پرسپولیس و یحیی گل محمدی درباره پیشنهاد نوراللهی چه خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ دی ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۹
نزارید بره چرا هر موقع میخوایم به برد بازی بعدی فکر کنیم یه شوکی به تیم وارد میشه آخه
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ بهمن ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۰
معرفت و غیرت عمد و با پول نمی تونن بخرن، ده برابر دیگ م پیشنهاد میدادن عمدم هیچ جا نمیرف،مث بعضیا نیس ک همش حرف از غیرت میزدن ولی پرسپولیس و ب پول و دلار عرب فروختن
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۰:۳۷
عمد جایی نمیرههههه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار