آخرین اخبار:
کد خبر:۹۰۵۶۰۶

آرسنال، جدیدترین مشتری پدیده جوان بارسلونا

به نظر می‌رسد میکل آرتتا خواهان حضور ریکی پویج، پدیده جوان بارسلونا در تیمش شده است.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، انتظار می رفت که بعد از انتخاب رونالد کومان به عنوان سرمربی جدید بارسلونا این هلندی به جوانان تیمش اعتماد ویژه ای داشته باشد. همچنین در این بین به نظر می رسید ریکی پویج استعداد فوق العاده لاماسیا نقش ویژه ای در بارسلونای تحت هدایت رونالد کومان ایفا کند.

با این حال چندی پیش نشریات اسپانیایی و کاتالانی مدعی شدند که کومان در کمال ناباوری به پویج اعلام کرده که در تیم او نقشی ندارد و می‌تواند بارسا را ترک کند؛ موضوعی که حتی به تایید خود سرمربی هلندی نیز رسید و او در مصاحبه ای اعلام کرد که در صورت ماندن این بازیکن جوان در بارسا به او خیلی بازی نخواهد رسید بنابراین بهتر است به شکل قرضی جدا شود.

اگر چه پدیده اسپانیایی طی هفته های اخیر این فرصت را پیدا کرده که دقایقی در ترکیب بارسلونا به میدان برود و حتی در دیدار نیمه‌نهایی سوپرجام مقابل سوسیداد پنالتی پیروزی بخش این تیم را به ثمر رساند اما هنوز هم شایعاتی در رابطه با جدایی احتمالی او از تیم کاتالان ها به گوش می‌رسد.

در همین ارتباط برخی منابع مدعی شده اند که باشگاه آرسنال و سرمربی اسپانیایی این تیم یعنی میکل آرتتا شرایط جذب ریکی پویج را بررسی می‌کنند و در واقع توپچی ها قصد دارند برای تقویت خود این بازیکن را به خدمت بگیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار