سمينار لرزه شناسي و مهندسي زلزله بناهاي تاريخي برگزار مي شود
کد خبر:۹۰۶۰۶
18 و 19 مهرماه

سمينار لرزه شناسي و مهندسي زلزله بناهاي تاريخي برگزار مي شود

سمينار دو جانبه ابران و ژاپن با موضوع لرزه شناسي و مهندسي زلزله ساختمان ها و بناهاي تاريخي 18 و 19 مهرماه جاري در دانشگاه تربيت معلم تبريز برگزار مي شود.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، اين سمينار با همكاري دانشگاه تربيت معلم تبريز و دانشگاه كانازاواي ژاپن و با حمايت سازمان ميراث فرهنگي برگزار خواهد شد.

بر اساس اين گزارش، مطالعات لرزه شناسي منطقه بازار تبريز، بررسي نتايج آزمايشات ميكرو ترمور و تست هاي ژئوتكنيكي در بازار تبريز، بررسي لرزه اي سازه ها و بناهاي تاريخي و بررسي مكانيزم تخليه بازار از جمعيت در هنگام اضطرار از جمله موضوعاتي است كه در اين سمينار مورد بحث و بررسي قرار مي گيرد.

همچنين، راه هاي كاهش آسيب هاي محتمل، مقاوم سازي و نحوه مرمت بنا هاي تاريخي و مراحل ثبت جهاني بازار تبريز از ديگر محور هاي مورد بحث اين سمينار است.

لازم به ذكر است، در سمينار دو جانبه ايران و ژاپن با موضوع لرزه شناسي و مهندسي زلزله ساختمان ها و بناهاي تاريخي، شش نفر از ژاپن و چهار نفر از ايران مقالات خود را ارائه مي دهند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار