کد خبر:۹۰۶۷۶۳
پزشک معالج مطرح این بازیکن عنوان کرد؛

اخرین وضعیت پیشکسوت فوتبال: میناوند هوشیار، اما ریه‌هایش درگیر است

یکی از پزشکان معالج مهرداد میناوند گفت: ریه‌های فوتبالیست اسبق تیم ملی ایران درگیر کرونا شده است و تحت مراقبت های ویژه قرار دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دکتر سید محمد رضا هاشمیان روز جمعه در خصوص آخرین وضعیت میناوند، افزود: وی هوشیار است، اما ریه هایش درگیر هستند. حال وی نسبت به صبح روز قبل بهتر شده، اما بعدازظهر و شب وضعیت ثابتی را طی کرد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: میناوند تحت مراقبت های ویژه قرار دارد و آثار بهبودی وی در روز های آتی پدیدار خواهد شد. هم اکنون در تلاش هستیم با مصرف دارو دستگاه تنفسی بیمار را بهبود بخشیم.

فوق تخصص مراقبت های ویژه با آرزوی سلامتی برای همه بیماران و با تاکید بر رعایت دستور العمل های بهداشتی در رابطه با کرونا، تاکید کرد: درمان کرونا تحت شرایط ویژه و با دشواری های خاص خود همراه است. امید است در روزهای آینده خبرهای خوبی از بهبودی همه بیماران برای شما داشته باشیم.

هاشمیان با اشاره به ویزیت شب گذشته علی انصاریان دیگر فوتبالیست اسبق درگیر کرونا نیز گفت: حال عمومی وی خوب است و نسبت به روز قبل وضعیت بهتری دارد.

میناوند چندی پیش در اثر ابتلا به ویروس کرونا در قسمت آی سی یو بیمارستان لاله بستری شد. وزیر ورزش و جوانان هم به فدراسیون پزشکی ورزشی دستور داد تا اقدامات درمانی برای بهبودی بازیکن پیشین پرسپولیس انجام گیرد.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار