کد خبر:۹۰۸۵۶۹

اجرای یک نمایش سیاست‌زده با طعم لودگی!

اجرای یک نمایش با رویکرد غیراخلاقی و علیه نظام و مسئولان، شگفت‌انگیز است!

به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، این نمایش که این روزها با مجوز وزارت ارشاد روی صحنه است، علاوه ‌بر ‌اشارات، کنایات، حالات و دیالوگ‌های غیراخلاقی و مستهجن متعدد، پر از دیالوگ‌هایی در تخطئه و تخریب سیاست‌های نظام است. این نمایش به تمسخر و تحقیر رابطه با کشورهای مظلوم و جهان سوم می‌پردازد و همان القائات معاندین و استکبار جهانی درباره روابط بین‌الملل جمهوری اسلامی ایران را القا می‌کند.

اما از این مسائل که بگذریم، اجرای یک نمایش در تالارهای دولتی که سرشار از ‌اشارات مستقیم جنسی و غیراخلاقی است، جای سؤال دارد. وضع این نمایش به‌گونه‌ای است که حتی امکان توصیف و توضیح بسیاری از اتفاقات آن نیست.

گفتنی است، این نمایش توسط کارگردانی اجرا شده که پیش از این در تجمع اعتراضی هنرمندان تئاتر در نقش طلبکار ظاهر شده بود، در صورتی که ۱۵۵ میلیون تومان از قرار ۵۰ میلیون از دبیرخانه جشنواره و ۱۰۵ میلیون از شورای حمایت بابت همین نمایش مبتذل پول گرفته است. وی همچنین یک‌بار در مصاحبه‌ای جنجالی به ساخت مسجد و پخش اذان در مجاورت تئاترشهر اعتراض کرده بود!

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار