کد خبر:۹۰۹۰۹۹

استوری دردسرساز گلر پرسپولیس: احضار حامد لک به کمیته اخلاق

گلر تیم پرسپولیس به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال احضار شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، گلر تیم فوتبال پرسپولیس از سوی کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال برای پاره‌ای از توضیحات احضار شد و باید در این کمیته حاضر به پاسخگویی شود.

دلیل احضار این بازیکن، استوری چند هفته قبل او بود که در واکنش به صحبت‌های مربی تیم فولاد گذاشته بود و با وجود اینکه بعد از چند دقیقه این استوری را از روی صفحه خودش حذف کرد ولی در فضای مجازی دست به دست شد و سروی صدای زیادی بپا کرد تا اینکه کمیته اخلاق وارد عمل شد و او را احضار کرد.

این موضوع در حالی رخ داده که حامد لک این روزها به دلیل عملکردش در ترکیب پرسپولیس مورد انتقاد کادرفنی قرار گرفته و سرمربی این تیم از گلر تیمش خواسته تا تمرکز بیشتری روی بازی خودش داشته باشد.

حالا باید دید با توجه به حاشیه‌های اخیر، دعوت لک به کمیته اخلاق بیش از قبل تمرکز او را از فوتبال و مسائل فنی منحرف خواهد کرد یا گلر پرسپولیس به روزهای خوب ابتدای فصل خودش بر می‌گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار