به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو، وحید یامینپور جمعه شب در مراسم گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی در قم با بیان اینکه در میان مسؤولان از نظر اقتصادی همه نوع طیفی وجود دارد، اظهار کرد: از دهه 70 به بعد اشرافیت برای مسئولان نظام جمهوری اسلامی مباح و حتی در یک جایی مستحب اعلام شد و برای آن تئوریسازی کردند و رهبر انقلاب نیز از همان اوایل دهه 70 با سخنرانیهای مختلف نسبت به این موضوع موضع گرفتند.
وی با تاکید بر اینکه اشرافیت و ویژهخواری برای مسؤولان سیاسی یک موضوع پذیرفته شده در نظامهای جهان است، اضافه کرد: انقلاب اسلامی ایران اشرافیت را ضد آرمانهای خود میداند و همچنان باید مبارزه با آن دنبال شود تا هیچ فردی برای کالاهای دنیا هوس نکند به سراغ مسئولیت برود.
مسؤولیت باید به نوعی ایثار تبدیل شود
این تحلیلگر مسائل سیاسی خاطرنشان کرد: هزینه سواستفاده از قدرت و مقام باید به میزانی بالا رود که رفتن به سمت قبول جایگاه سیاسی به نوعی ایثار شود که اگر این اتفاق رخ دهد افرادی که انگیزه دارند در میدان حضور مییابند و در نتیجه سیاسیون نزد مردم عزیز میشوند.
وی با اشاره به اینکه نباید همه مسؤولان را نیز در یک سطح دانست و عنوان کرد: اکنون هم تا مقداری اینطور شده که برخی عطای مسئولیت را به لقایش میبخشند.
یامینپور با بیان اینکه قوه قضاییه راه خوبی را برای مقابله با فساد دنبال کرده است، تصریح کرد: این حد از جدیت در مبارزه با فساد در قوه قضاییه قابل تقدیر است چراکه شبکههای مافیایی در سیاست و اقتصاد قدرت دارند و صدور حکم حبس و اعدام برای این اشخاص بسیار سخت است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون وقتی در کلاسهای دانشگاه از اعدام و مبارزه با اختلاس صحبت میکنیم دانشجو متوجه میشود که منظور ما چیست درحالیکه در گذشته نمیتوانستیم به وضوح در مورد این مباحث در دانشگاهها صحبت کنیم چراکه این موضوعات را مسخره میکردند.
کارشناس مسائل سیاسی اضافه کرد: ما در عرصه عمل همیشه با مصالح روبرو هستیم و باید اهم و مهم کنیم اما اراده جمهوری اسلامی ایران مبارزه با فساد است که امروز به منصه ظهور رسیده است.
وی از حضور تعداد زیاد کاندیداها در صحنه انتخابات یاد کرد و گفت: اکنون نام 10 الی 12 نفر چهره شاخص انقلابی با شعارهای مشابه برای انتخابات مطرح است و هدف این است که جریان رقیب نتواند رأی بیاورد.
یامینپور خاطرنشان کرد: موضوع مطرح شده این است چند شخصیت چهره به میدان بیاورند تا در نهایت همه به نفع یک شخصیت کنار بروند و امیدوار هستند که انتخابات دو قطبی شود و شخصیتی از جریان ما معرفی شود که بتوانند مردم را بترسانند و انتخابات را به نفع خود رقم بزنند.
یامینپور با بیان اینکه اگر توقعات را به میزانی بالا برویم که انگار عمار و مالک اشتر به مجلس رفتهاند کار درستی نیست، عنوان کرد: مجلس در کلیت جوان و تحصیل کرده است اما امکان دارد برخی تجربه سیاسی کمی داشته باشند و ما نباید انتظار داشته باشیم که خطایی از این مجلس رخ ندهد.
یامینپور اضافه کرد: در عرصه سیاسی ما باید مردم را در آنچه که رقم میخورد شریک کنیم و امام خمینی(ره) نیز با ذکاوت خود مدل مطلوبی از حکومت را ارائه کردند به ایران مشروعیت سیاسی را بخشید.