کد خبر:۹۱۰۴۹۲

آخرین خبر از حال و روز مادر علی انصاریان

مادر علی انصاریان پس از مرگ فرزندش روز‌های سختی را سپری کرد، اما حالا شرایط بهتری دارد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مادر عزیز علی انصاریان بعد از مرگ او دو، سه بار به شدت دچار مشکل شد و او را به بیمارستان بردند اما الحمدالله شرایط فعلی بهتر از روز قبل است و با استراحت و البته تزریق سرم توانسته به زندگی روزمره برگردد. او غم بسیار بزرگی دید و البته همه مردم ایران دعا گویش بودند و برایش طلب صبر کردند.

بعد از مرگ دردناک علی انصاریان شاید میلیون ها نفر نگران حال مادر او شدند مادری که برای علی بسیار عزیز بود اما شکر خدا با دعای مردم مادر علی شرایط نسبتا بهتری پیدا کرده و نیازی به بستری شدن در بیمارستان ندارد و آرزو می‌کنیم خداوند صبر زیادی به او بدهد تا بتواند این غم بزرگ را تحمل کند. همان‌طور که می‌دانید هزینه مراسم سوم و هفتم علی انصاریان هم صرف امور خیریه خواهد شد و این تصمیمی بود که مادر عزیز او گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار