دور جديد حمله و ضرب و شتم اعضاي انجمنهاي اسلامي دانشجويان
به گزارش گروه سياسي «شبکه خبر دانشجو»، در حالي که افراد منتسب به دفتر تحکيم (طيف علامه) قصد ربودن وليپور را داشتند، وي با دخالت مردم از چنگال ربايندگان رهايي پيدا کرد.
بر اساس اين گزارش، پس از حمله اعضاي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران به نشست سالانه اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل، هفته گذشته سايت خبرنامه اميرکبير با انتشار بيانيه اي، از آغاز موج جديد فشارها به دانشجويان براي خروج انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان از اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانشجويان مستقل پرده برداشت.
وليپور، دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان در خصوص تلاش عدهاي براي ربودن وي گفت: دو روز بعد از ضرب و شتم اعضاي انجمنهاي اسلامي دانشجويان مستقل از سوي اعضاي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه تهران كه در جريان نشست قانوني اين اتحاديه در دانشگاه تهران صورت گرفت، فردي طي تماسي از طريق تلفن عمومي، اينجانب را تهديد كرد كه از انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان كنارهگيري كنم.
وي با بيان اينكه اين فرد خود را معرفي نكرد، اما سخنانش نشان ميداد كه از افراد منتسب به طيف تندرو دفتر تحكيم وحدت در دانشگاه است، خاطرنشان ساخت: من در جواب وي تأكيد كردم كه ما تا آخر بر سر آرمانهاي امام و مقام معظم رهبري ايستادهايم و با تهديدات اين و آن كنار نخواهيم كشيد، بلكه كاري را كه شروع كردهايم به نحو احسن به پايان خواهيم رساند و هر هزينهاي كه لازم باشد در اين خصوص ميپردازيم.
وليپور در ادامه سخنان خود تصريح كرد: آنان در جواب سخنان من تهديد كردند كه تنها سه روز فرصت داريد كه از انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان كنارهگيري كنيد و در غير اينصورت همان بلايي كه بر سر دوستانتان در دانشگاه تهران آمد، بر سر شما نيز ميآوريم؛ من نيز در جواب گفتم كه آن دوستانمان در راه آرمانها و اهداف خود مضروب شدند و ما نيز حاضريم هزينه حراست از آرمانهاي انقلاب و امام را بپردازيم.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان گفت: پس از گذشت چند روز از اين ماجرا، رأس ساعت 7:30 عصر روز سهشنبه هفته گذشته، هنگامي كه در خوابگاه دانشگاه اصفهان بودم، از سوي همان فرد مجددا از طريق تلفن عمومي تماسي با اينجانب برقرار و گفته شد كه چرا در جلسهاي كه بايد شركت ميكرديد، حضور نداريد؟ در حالي كه طبق برنامه قرار نبود در هيچ جلسهاي شركت كنم.
وي افزود: آنا در جواب به من گفتند كه براي شركت در جلسه جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان از شما دعوت شده است و ما هم اكنون در مقابل درب ورودي خوابگاه با يك پيكان سفيد رنگ منتظر شما هستيم تا با هم به آن جلسه برويم.
ولي پور ادامه داد: من نيز از سر كنجكاوي براي شناختن اين افراد تصميم گرفتم به درب خوابگاه مراجعه كنم؛ بعد از مراجعه، يكي از اين سه نفر به پيشواز من آمد و به اين بهانه كه ميخواهد با دو نفر ديگر تماسي برقرار كند تا با ماشين به سراغمان بيايند، از من خواست تا تلفن همراهم را به او بدهم.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان افزود: پس از اينكه اين فرد گوشي همراه مرا گرفت، با گرفتن مچ دستم، قصد داشت به زور مرا سوار ماشين كند و مدام به من توصيه ميكرد كه آرامش خود را حفظ كرده و فرياد نزنم.
وي در ادامه توصيف اين ماجرا خاطرنشان ساخت: پس از اينكه ديدم وضعيت رو به خرابي ميرود و تلاش آنها براي ربودن من جدي است، فرياد زدم، اما چون از درب خوابگاه دانشگاه دور شده بوديم، حراست دانشگاه صداي من را نشنيد؛ در اين لحظه چند نفر از ساكنان جوان منطقه صداي من را شنيدند و پيش از اينكه آنها بتوانند مرا سوار ماشين كنند، از دست آنها نجاتم دادند؛ با اين حال قبل از رسيدن ساكنان منطقه، فردي كه مچ من را در اختيار گرفته بود، با استفاده از وسيلهاي كه داشت، چندين ضربه سنگين به من وارد كرد.
وليپور تصريح كرد: من توانستم چهره اين آدمربايان را به خوبي ببينم؛ اين در حالي است كه يكي از آنها را پيش از اين در يكي از مراسمهاي دانشجويي ديده بودم، اما قيافه و تيپ دو نفر ديگر به دانشجو نميخورد.
دبير انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه اصفهان در بخش ديگري از سخنان خود با محكوم كردن حركات اينچنيني براي ممانعت از فعاليت يك تشكل دانشجويي رسمي و قانوني مستقل در اين دانشگاه گفت: كساني كه در گذشته ديگران را چماقدار و گروه فشار توصيف ميكردند، امروز براي ممانعت از فعاليت تشكلي كه مرامنامه و اساسنامهاش به تصويب مسئولان دانشگاه رسيده، دست به آدمربايي ميزنند.
وي در پايان با تأكيد بر پيگيري حقوقي اين ماجرا گفت: وقت آن رسيده است كه گروههاي فشار و مدعيان دروغين آزادي بيان و تكثر كه در عمل هيچگونه پايبندي به آن ندارند، به خواست دانشجويان احترام بگذارند./انتهاي پيام/