آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۴۱۰۹

رئال مادرید به ۳ امتیازی صدرنشین رسید

مدافع عنوان قهرمانی لالیگا با کسب چهارمین بُرد پیاپی‌اش در این مسابقات، خود را به صدرنشین جدول رده‌بندی رقابت‌ها نزدیک کردند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، هفته بیست‌وچهارم مسابقات فوتبال لالیگای اسپانیا، شنبه شب با دیدار تیم‌های رئال وایادولید و رئال مادرید پیگیری شد که شاگردان زین‌الدین زیدان در این مسابقه با نتیجه یک بر صفر پیروز شدند.

کاسمیرو در دقیقه 65، تنها گل این مسابقه را به ثمر رساند.

رئال مادرید در این دیدار، چهارمین پیروزی متوالی خود را در لالیگا به دست آورد و با 52 امتیاز، در جایگاه دوم جدول باقی ماند. با این برد خارج از خانه اختلاف امتیازات رئال مادرید با اتلتیکو مادریدِ صدرنشین به عدد سه رسید. وایادولید هم در جایگاه نوزدهم جدول لالیگا ماندنی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار