کد خبر:۹۱۴۷۲۱

اظهارات مصطفی آجرلو، نامزد ریاست فدراسیون فوتبال درخصوص برنامه‌های محوری+ فیلم

مصطفی آجورلو نامزد ریاست فدراسیون فوتبال گفت که برای چالشی بزرگ وارد این عرصه شده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، مصطفی آجورلو، نامزد ریاست فدراسیون فوتبال اظهار داشت: من برای یک چالش بزرگ آمده‌ام. با همراهی اهالی فوتبال و دولت همراه با برنامه‌ای مدرن و فوتبالی قدرتمند. باید چالش فوتبال پایه را در نظر بگیریم. ظرفیت ما در فوتبال آنقدر هست که نترسیم. بدهی‌مان را بدهیم و با سرفرازی فوتبال را اداره کنیم.


کد ویدیو

 

وی با اشاره به سوابق خود در عرصه ورزش ادامه داد: آب در کوزه و ما تشنه لبان می‌گردیم. ما آنقدر ثروتمند هستیم، اما فقط فکر بدهی‌ها هستیم. می‌گویند ما بدهکاریم، اما نمی‌گویند ما چقدر ثروتمند هستیم. من برنامه‌های خود را اعلام کرده‌ام و امیدوارم که بتوانیم برنامه‌های خود را ارائه کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار