كسب امتياز بازآموزي براي تجديد پروانه مطب از اهداف برگزاري همايش پزشكان عمومي است
به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر امين آمالي امروز در حاشيه برگزاري سومين همايش پزشكان عمومي در تالار تصويربرداري بيمارستان امام خميني (ره) در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سومين همايش پزشكان عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران از دو گروه جراحي عمومي و گروه قلب و عروق بهره مند شده كه در دو نوبت صبح و بعداظهر در اين همايش حضور مي يابند.
وي بيان داشت: برنامه هاي اين دو گروه به صورت شش برنامه مدون كه هر كدام داراي پنج امتياز بازآموزي است، ارائه خواهد شد.
دبير اجرايي اين همايش اظهار داشت: سه برنامه در ارتباط با گوش و حلق و بيني و دو برنامه مرتبط به قلب و عروق و همچنين جراحي عمومي طي سه روز برگزاري در اين همايش ارائه خواهد شد.
اين متخصص گوش و حلق و بيني تصريح كرد: با توجه به اينكه پزشكان عمومي در نقاط مختلف مشغول فعاليت هستند و فرصت كافي براي مطالعه و بروز كردن اطلاعات خود ندارند، اين همايش براي آشنايي پزشكان عمومي با مباحث جديد ترتيب داده شده است.
آمالي گفت: كسب امتياز همايش نيز براي تجديد پروانه مطب پزشكان از ديگر اهداف برگزاري اين همايش است./انتهاي پيام/