مهدی ترابی در آستانه عقد قرارداد رسمی با پرسپولیس
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۶۵۶۲

مهدی ترابی در آستانه عقد قرارداد رسمی با پرسپولیس

داوور رادیک ، وکیل ماریو بودیمیر گفت : باشگاه پرسپولیس اعلام کرده که پول بودیمیر را به حساب این بازیکن ریخته اما هنوز این پول نیامده است.
مهدی ترابی در آستانه عقد قرارداد رسمی با پرسپولیس

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم فوتبال پرسپولیس در حالی دیروز برابر سایپا با یک گل به برتری رسید که نتوانست از مهدی ترابی بازیکن جدید خود به دلیل بسته بودن پنجره نقل و انتقالاتی استفاده کند. پرسپولیسی‌ها که ۴۷۵ هزار یورو از اصل طلب بودیمیر را پرداخت کرده‌اند هنوز نتوانسته‌اند ۳۲ هزار و ۵۰۰ یورو دیگر را به حسابش در کرواسی برسانند تا پنجره نقل و انتقالاتی‌شان باز شود. البته در این باره ابراهیم شکوری، معاون اجرایی باشگاه در جمع خبرنگاران عنوان کرد که باقیمانده طلب بودیمیر پنجشنبه گذشته به حسابش واریز شده که هنوز در حساب این بازیکن ننشسته است.

در همین رابطه داوور رادیک، وکیل ماریو بودیمیر اظهار کرد: پرسپولیس اعلام کرده که باقیمانده طلب موکل من را واریز کرده، اما این پول هنوز به حساب بودیمیر نیامده است. به محض اینکه پول به حساب بیاید من برای فیفا نامه می‌نویسم تا محرومیت پرسپولیس را لغو کند.

با توجه به این موضوع در صورتی که وکیل بودیمیر نامه رسمی برای باز شدن پنجره پرسپولیس به فیفا بزند، مهدی ترابی می‌تواند قراردادش را ثبت کند و نامش وارد لیست پرسپولیس شود و از بازی‌های بعدی برای سرخپوشان به میدان برود.

پربازدیدترین آخرین اخبار