تيراندازان ايران در سطح جهاني هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۹۱۸۷۴
سرمربي كروات تيم ملي تفنگ كويت:

تيراندازان ايران در سطح جهاني هستند

سرمربي كروات تيم ملي تفنگ كويت اعتقاد دارد كه تيراندازان ايراني در سطح جهاني رقابت كرده و ركورد مي‌زنند.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، ايويكا آتلاگا در مورد سطح مسابقات بين‌المللي تيراندازي تهران اظهار داشت: سطح مسابقات فوق‌العاده بالا بود و يكي از بانوان ايراني (الهه احمدي) در ماده تفنگ 10 بادي در مكان نخست قرار گرفت و تيراندازان كويتي پشت سر وي ايستادند.

وي با تبريك به تيراندازان ايراني بابت پيشرفت‌شان، ادامه داد: تيراندازان ايراني در طول يك سال گذشته و در مقايسه با رقابت‌هايي كه سال قبل در همين زمان برگزار شد، پيشرفت بسيار خوبي داشتند و ركوردهايي كه در قسمت تيمي كسب كردند، تنها يك امتياز با سطح جهاني اختلاف دارد و اين مورد به اين معناست كه ايراني‌ها تقريباً در سطح جهاني رقابت كرده و ركورد مي‌زنند.

آتلاگا در مورد آينده تيراندازي در ايران گفت: معتقدم ايراني‌ها با اين تيمي كه دارند در بازي‌هاي آسيايي حداقل 4 مدال را كسب خواهند كرد، البته تيراندازان كويتي هم سطح خوبي دارند، ضمن اينكه ما در مسابقات تهران نتوانستيم يكي از بهترين تيراندازان مان در رده جوانان را به همراه داشته باشيم.

سرمربي كروات تيم ملي تفنگ كويت در ادامه افزود: سعي و تلاش‌مان را كرده و تمرينات را ادامه مي دهيم تا به سطح بالايي از آمادگي جهت شركت در بازي‌هاي آسياي گوانگجو دست پيدا كنيم.

وي در مورد ميزباني ايران در اين رقابت‌‌ها گفت: ميزباني ايراني‌ها بسيار عالي بود و تنها گلايه‌ام از داوري مسابقات است كه در سطح خوبي نبود. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار