کد خبر:۹۱۸۸۹۸

پرونده استقلالی شدن گزینه مد نظر فرهاد بسته شد

باشگاه استقلال در یک قدمی جذب امین قاسمی نژاد از شهرخودرو قرار داشت که به یکباره پیوستن این بازیکن به جمع آبی پوشان منتفی شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مخالفت مهدی رحمتی با جدایی امین قاسمی نژاد دلیل اصلی منتفی شدن حضور این بازیکن در استقلال نبوده است.در شرایطی که به نظر می‌رسید کار قاسمی‌‌نژاد و استقلال تمام شده و وینگر شهرخودرو، در ادامه لیگ با پیراهن استقلال به میدان خواهد رفت اما از دیروز خبرهایی منتشر شده مبنی بر آنکه بعد از تغییرات مالکیتی در تیم مشهدی، رحمتی دیگر موافق جدایی مهره کلیدی تیمش نیست و رضایتنامه او را برای استقلال صادر نخواهد کرد.

این تنها روایت منتشر شده درباره دلیل منتفی شدن حضور قاسمی‌نژاد در استقلال نیست و روزنامه خبرورزشی به این نکته اشاره کرده که پیشنهاد گل‌گهر سیرجان و امیر قلعه نویی هم در این موضوع بی تاثیر نبوده است.

بر اساس این گزارش، گل گهر برای جذب قاسمی‌نژاد پیشنهاد سنگینی به خود این بازیکن داده و به مدیران شهرخودرو هم اعلام کرده حاضر است ۴ میلیارد نقد به این باشگاه پرداخت کند و البته یک بازیکن خود را هم راهی این تیم کند.

موضوعی که باعث شده تا شهرخودرو به مهاجم تیمش اصرار کند که تیم سیرجانی را به استقلال ترجیح دهد و حالا باید دید در روزهای آینده چه اتفاق جدیدی در این زمینه رخ خواهد داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار